- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen hile'nin çalışmadığı serverleri bana söylemeyin ben yapımcısı değilim, sadece crackledim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Siteye kayıt olup reklam kısımlarını geçin.
-Hileyi indiri ProfileManager.exe'yi açın.
-Bilgilerinizi ve ayarlarınızı girip kaydedin.
-MemoryBreak.exe'yi açıp istediğiniz özelliği seçin ve başlatın.
Crack'den Görüntüler
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İlgilendiğiniz için teşekkürler.Teşekkürler. Çalışıyor. MemoryBreak 1.3.2 versiyonu ile ' Invalid style format ' ve ' M24Pro başlatılamadı ' hataları giderilmiş ve şuan sorunsuz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
Özelden teamviewer atarmısın
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
aga bu m2pro launcer kısmını bulamadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)