mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Klasik Windows 10 sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasdasd099
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 569

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dvoMpD.jpg

Arkadaşlar dün ekran dondu ve tekrar kapat aç yaptıktan sonra bu ekrana geldi biosa herşeye girebiliyorum ama bu ekran geldiği zaman mouse klavye çalışmıyor bi çözüm bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

dvoMpD.jpg

Arkadaşlar dün ekran dondu ve tekrar kapat aç yaptıktan sonra bu ekrana geldi biosa herşeye girebiliyorum ama bu ekran geldiği zaman mouse klavye çalışmıyor bi çözüm bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba karşılaştığınız ekran windows10 onarım ekranıdır, tahminimce otomatik güncellemeden sonra alınan bir hata. Bilgisayarınızdaki tüm fazladan donanımları çıkartıp bu hatanın donanım kaynaklı olup olmadığını öğrenin. Eğer donanım kaynaklı değil ise temiz kurulum yapmanız gereklidir. Sistemin kurulu olduğu bölümü tamamen resetleyerek sıfır kurulum yapın.

Format atma imkanınız yok ise bilgisayarı güvenli mod ile açabiliyorsanız, güvenli mod üzerinden sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Me
Merhaba karşılaştığınız ekran windows10 onarım ekranıdır, tahminimce otomatik güncellemeden sonra alınan bir hata. Bilgisayarınızdaki tüm fazladan donanımları çıkartıp bu hatanın donanım kaynaklı olup olmadığını öğrenin. Eğer donanım kaynaklı değil ise temiz kurulum yapmanız gereklidir. Sistemin kurulu olduğu bölümü tamamen resetleyerek sıfır kurulum yapın.

Format atma imkanınız yok ise bilgisayarı güvenli mod ile açabiliyorsanız, güvenli mod üzerinden sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.
Merhabalar efendim mouse klavye bu ekran gelene kadar çalışıyor sadece güvenli modu nasıl açabilirim

Me

Merhabalar efendim mouse klavye bu ekran gelene kadar çalışıyor sadece güvenli modu nasıl açabilirim

Genelde tüm bilgisayarlarda default olarak windows logosunu görmeden önce ''F8'' tuşuna basarak güvenli mod ile giriş yapabilirsiniz.

Microsoft Resmi Güvenli Mod Rehberi:

Yukarıdaki rehberden 3 adımdan size uygun olanı uygulayarak güvenli moda girebilirsiniz.

Fakat benim size önerim Windows kendini hatalı güncellediği için sizi onarım ekranına yolluyor. Windows onarım işlerini çoğunlukla kendi halledemediği için ne kadar klişe bir yöntem olsa da format öneriyorlar. Windows'un kurulu olduğu bölümü sıfırlayarak temiz bir kurulum yapmak en iyi çözüm. Önemli dosyalarınız diğer diskte ise onları formatlamanıza gerek yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri