C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - Metin2 GF & PServer MultiHack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Üstadım Mitoloji2 de denedim oyundan atıyor sürekli bir kaç şey çalışmakta fakat asıl önemli şeyleri açınca oyun atıyor mesela Wait Damage Ultimate Wait Damage ve Target Damage gibi şeyleri açınca oyun atıyor SVSİDE korumalı server
Address ve Offset kısmından ss atabilirmisin?

Reis Rohan2 gondorda çalışmıyor.
Metin2.Internatiol ve Rohan2 akşama güncellenecek bilgi için teşekkürler.
@91celal91 tüm adressleri bulmuş bir sorun yok gibi görünüyor hangi özellikler ne sıklıkla çalışmıyor söylermisin

Wait DAMAGE açınca 2 3 vuruş yapıyor atıyor. Ultimate Wait Damage Açınca etraftakilere vurur vurmaz direk oyundan atıyor. Target Damage açınca bi süre vuruyor fakat hareket etmeye başlayınca atıyor. Mobpuller açınca oyundan atıyor saldırı hızı ne yazarsam yazayım atıyor oyundan. Diğerlerinde bir problem görmedim oto saldırı yapıyor pelerin basıyor level bot aktif oluyor fakat asıl gerekli şeyler anlattığım gibi.
Tamamdır bakacağım.

Metin2.Internatiol ve Rohan2 akşama güncellenecek bilgi için teşekkürler.
@91celal91 tüm adressleri bulmuş bir sorun yok gibi görünüyor hangi özellikler ne sıklıkla çalışmıyor söylermisin
Güncellemenin belirli bir zamanı var mı saat olarak ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri