Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba,
10+ yıllık oyun tecrübemle ve yazılım bilgim ile hem oyun içi destek hem de panellerinizi kontrol edebilirim. Daha önce kendime ait bir çok sunucuyu işlettim ve tanınmış, büyük sunucularda olmak üzere bir çok sunucuda görev yaptım (Metin35 vs.)
Adınız : Hasan
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : Aydın
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi sunucumu 4 yıl boyunca işlettim, büyük, küçük 30dan fazla sunucuda kapanana kadar görev yaptım. Ortalama yöneticilik deneyimim 7+ yıl
Günlük Online Süreniz : 12 saat
Özellikleriniz : Yazılım dillerine hakimim, websitelerinizi idare edebilirim. Oyun içi destek olarak görev yapabilirim. Oyunda tüm komutlara hakimim.
Steam İletişim :
10+ yıllık oyun tecrübemle ve yazılım bilgim ile hem oyun içi destek hem de panellerinizi kontrol edebilirim. Daha önce kendime ait bir çok sunucuyu işlettim ve tanınmış, büyük sunucularda olmak üzere bir çok sunucuda görev yaptım (Metin35 vs.)
Adınız : Hasan
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : Aydın
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi sunucumu 4 yıl boyunca işlettim, büyük, küçük 30dan fazla sunucuda kapanana kadar görev yaptım. Ortalama yöneticilik deneyimim 7+ yıl
Günlük Online Süreniz : 12 saat
Özellikleriniz : Yazılım dillerine hakimim, websitelerinizi idare edebilirim. Oyun içi destek olarak görev yapabilirim. Oyunda tüm komutlara hakimim.
Steam İletişim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- rc 14285733 saltanat tipi iletişime geç
Merhaba raidcall kullanmıyorum. Skype veya steam üzerinden yazarsanız daha iyi olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)