raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

vSRO / Giriş Kapatma Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 822

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler Konu İçin ...

rica etsem biraz daha açıklama imkanınız var mı ?
Dosya bana ait program oyunun 0xB007 yani oyunun giriş ekranında çar seçme ekranı yüklenirken anında otomatik olarak 1 ila 99999999999 kaç tane oyunda max çar varsa hepsine saldırıyor bu saldırı devam ettikçe db bozuluyor exeleri hasar görüyor kısaca açamıyor dbyi düzeltmeden bu sorunu

tabiki bunun çözümü guard guarddan iwa exploit fixlemesi gerekiyor tabi fixlemedende bu sorunu çözebilir fakat adam istediği sayıdan başlatabilir bu saldırı yapan kişi misal ben saldırıyorum genelde svlere adam misal 50000 den başlatıyor char idlerini normalde clean sorunsuz dblerde 1 den başlar bu programda 1 den başlıyor saldırıya direk
programda ayar olarak hızı yükselttim beklemeden anında saldırıyor istersen 1-2 mb internetin olsun guard yoksa o oyun gitmiştir :D

exploitten oyuna giriş yaparsınz char oluşturma yerinde char oluştururken oyundaki bütün herkez dc yer ve buga girer çarları

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri