Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
portsnap'i her türlü kullanmak zorundasınız, konunun onunla alakası yok. burda amaç make ile gereksinimleri baştan build etmek yerine pkg ile build edilmiş hallerini çekmek.
Konuda belirttim zaten pkg desteği ile kısa sürede edilinebilirken portsnapden almak çok fazla zamanımı alıyor. Merakımı mazur gör, portsnap'i hertürlü kullanmak zorundasınız demendeki neden nedir?portsnap'i her türlü kullanmak zorundasınız, konunun onunla alakası yok. burda amaç make ile gereksinimleri baştan build etmek yerine pkg ile build edilmiş hallerini çekmek.
Merhaba, kurulum için nasıl bir alternatif verebilirim bir öneriniz var mı? Belki gereksiz birkaç farklı uygulama daha yükletsem farklılık olurgereksiz ve bilgisiz bir konu olmuş kac senedir varolan konuyu pkg ye cevirerek paylaşmak![]()
Benim vaat ettiğim şey 0 makinenin 5dakika içinde source build etmeye hazır olması. Ben bunu yaptım 1saatte yüklendi diye yorum atanda yok sonuçta. Onun dışında farklı bir şey yükletemem.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)