Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Serverime hazır olan bir filesten item eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
örn: Nazar Tılsımı benim filesimde mevcut değil fakat elimde bulunan başka bir fileste mevcut, bunu kendi filesime nasıl aktarabilirim?
Bir de forumda paylaşılan TR 'nin yeni itemlerini vs. nasıl ekleyebilirim? Büyük ihtimal aynı mantığa geliyordur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Serverime hazır olan bir filesten item eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
örn: Nazar Tılsımı benim filesimde mevcut değil fakat elimde bulunan başka bir fileste mevcut, bunu kendi filesime nasıl aktarabilirim?
Bir de forumda paylaşılan TR 'nin yeni itemlerini vs. nasıl ekleyebilirim? Büyük ihtimal aynı mantığa geliyordur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Eğer yukarıdaki video yardımcı olamadı ise bu kanaldan bakabilirsin zırh-silah-kostüm vs ekleme videolarını detaylı ve sesli bir şekilde anlatılmış. Kanalı incelemende fayda varİkinize de ilginizden dolayı teşekkür ederim. Videoları inceleyeceğim.Buyrun,
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu video'da detaylı bir şekilde yeni olarak item ekleme anlatılmıştır, işinize yarayacaktır.