Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Filese Yeni İtem Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Intelligents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Serverime hazır olan bir filesten item eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

örn: Nazar Tılsımı benim filesimde mevcut değil fakat elimde bulunan başka bir fileste mevcut, bunu kendi filesime nasıl aktarabilirim?

Bir de forumda paylaşılan TR 'nin yeni itemlerini vs. nasıl ekleyebilirim? Büyük ihtimal aynı mantığa geliyordur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Eğer yukarıdaki video yardımcı olamadı ise bu kanaldan bakabilirsin zırh-silah-kostüm vs ekleme videolarını detaylı ve sesli bir şekilde anlatılmış. Kanalı incelemende fayda var
Buyrun,

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu video'da detaylı bir şekilde yeni olarak item ekleme anlatılmıştır, işinize yarayacaktır.
İkinize de ilginizden dolayı teşekkür ederim. Videoları inceleyeceğim.
Eğer filesiniz 40 k ise .txt kullanıyorsanız item_proto.txt ve item_names.txt kodlarını alarak yeni item kodu belirliyerek , ekleyiniz ardından locale girip item_list.tct girin itemin iconlarının yollarını belirleyin

Eğer filesiniz 40 k ise .txt kullanıyorsanız item_proto.txt ve item_names.txt kodlarını alarak yeni item kodu belirliyerek , ekleyiniz ardından locale girip item_list.tct girin itemin iconlarının yollarını belirleyin
Cevabınız için teşekkür ederim, benim takıldığım yer bu gr2 dds falan denilen olaylar bir türlü çakamadım ne olduklarını bu ikon kısmı için biraz daha detaylı anlatım yapar mısınız?

Merhaba,
Serverime hazır olan bir filesten item eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

örn: Nazar Tılsımı benim filesimde mevcut değil fakat elimde bulunan başka bir fileste mevcut, bunu kendi filesime nasıl aktarabilirim?

Bir de forumda paylaşılan TR 'nin yeni itemlerini vs. nasıl ekleyebilirim? Büyük ihtimal aynı mantığa geliyordur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Buyrun,

Bu video'da detaylı bir şekilde yeni olarak item ekleme anlatılmıştır, işinize yarayacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri