mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Skill efekt istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadCLown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 561
  • Etiketler Etiketler
    skill efekt

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkeze Merhabalar Arkadaşlar,
Ben bu konuyla alakalı inanınki bir çok araştırma yaptım.Gerçekten tüm karakterlerin skillerini profesyonel bir şekilde yapabilen kişileri çok nadir gördüm.Bu yüzden bir karara vardım.
Her karakterin skill efektlerini teker teker almayı düşünüyorum olaki ücretsiz verebilen olursa tabiki sevinirim.Bu devirde para kolay kazanılmıyor.Herkez emek harcıyor birşeyler için ve emeklerinin çöpe gitmemesi için parayla satıyorlar ama bazı arkadaşlar efektleri 5. dünya savaşı çıkmışcasına yapıyor dozunu çok kaçırıyor ve para karşlığı satıyorlar gerçekten diyecek birşey bulamıyorum yaptıkları tek şeyse normal skillerin parlaklıklarını normalden biraz daha fazla arttırmak yani herhangi bir efekt üzerine uyarlamıyorlar.
Lafı uzattım biraz kusura bakmayın konuşmayı seven bir insanım direk istediğim efekt türleri hakkında bilgiye geçeyim isterseniz.

Madde madde yazmak istiyorum;
1-Bir o kadar sade, Bir o kadar göze güzel gelen.
2-Ekran kirliliği yaratmayacak şekilde.
3-
Bazı karakterlerin skilleri atarken yaptığı hareketlerde küçük bir değişiklilik olabilir. [ Misal ninja karakteri suikastı atarken havaya zıplayıp atabilir. ]

NOT: Ben efektlere önem veren bir insanım.Beni tatmin etmeniz o kadar kolay olmayacaktır ama gerçekten güzel efektler gösterirseniz emeğinizi ücreti mukabilinde almak isterim.

İyi forumlar dilerim herkeze.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri