xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

KOD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mahsunyılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR METİN TAŞLARINA KARŞI GÜÇLÜ EFSUN KODUNU BİLEN VARMI ACABA ?

SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR METİN TAŞLARINA KARŞI GÜÇLÜ EFSUN KODUNU BİLEN VARMI ACABA ?

Eğer filesinde ekli değilse bu efsun, eklemek baya uğraştırıcı ve zor. Yani sadece item_attr'den eklenmiyor, game dosyasına ekli olması gerekiyor efsunun. Ayrıca da functions kodlarıyla efsunun ne iş yapacağını yazman gerekiyor. Daha sonra da efsunun hangi itemlere geleceğini falan ayarlıyorsun vesaire. Ama yine item_attr kısmını bir kontrol et oyununda belki eklidir orada bulabilirsin.

2 türlü açıklama yaptım arkadaşa yazmanızı gerektirecek bir şey göremedim onu soruyorsa olmadığını belirttim. yinede teşekkürler
Adamın söylediği 1 satırlık cevabı var. Neden bu kadar uzattın ve neden bu kadar alındın. Adam metinlere karşı bonus istiyor sen canavarlara karşı felan sokuyorsun araya yani boş muhabbet değilmi ya bonus konusunda yardım et yada çekil kenara bu nedir bide azarlıyor beni :D. Seni tanımak isterim yiğidim. Birde bu konulardaki bilginide tabii ki.

qZOOfx.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri