HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR METİN TAŞLARINA KARŞI GÜÇLÜ EFSUN KODUNU BİLEN VARMI ACABA ?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 sene sonra 
efsun kodundan kastınız nedir metin taşlarına karşı güçlü diye bir efsun varmı diye soruyorsanız yok ama onlara etkili bir efsun varmı derseniz.SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR METİN TAŞLARINA KARŞI GÜÇLÜ EFSUN KODUNU BİLEN VARMI ACABA ?
Metinlere karşı güçlü bir bonusu soruyor arkadaş.efsun kodundan kastınız nedir metin taşlarına karşı güçlü diye bir efsun varmı diye soruyorsanız yok ama onlara etkili bir efsun varmı derseniz.
Canavarlara karşı güçlü , yaratıklara karşı güçlü bu ikisi etkilidir aynı zamanda delici ve yarı insanda cabasıdır çok rahat kesebilirsiniz.
2 türlü açıklama yaptım arkadaşa yazmanızı gerektirecek bir şey göremedim onu soruyorsa olmadığını belirttim. yinede teşekkürlerMetinlere karşı güçlü bir bonusu soruyor arkadaş.