HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hangisi ile ?
Filesta karşıdaki oyuncuya pm attığınızda otomatikmen karşıdaki oyuncunun exesi kapanmakta. (Yorumum neden siliniyor ?)
sadece o yok target information çalışmıyor yardımcı şaman sistemi bozuk şaman çağırılmıyor onun dışında bazı efsun problemleri var tittle sistemi eksik inanılmaz cpu kullanımı var bazı sistemler yarım yamalak eklenmiş eksik kodlar var client source ve game source güncel değil build ettiğinizde oyuna giremezsiniz chler açılmaz clientde açılmaz bol syserrli bir files sadece 30dakikada bunları bulabildiysem diğer sorunları düşünemiyorum eğer dosyalar eksik olmasaydı güncel verilseydi pek fazla açığı yada bugu olacağını düşünmüyordum ama malesef yine sorunlu bir files açıkcası bunu beğenmiştim bu tarz saçmalıklar olacağını düşünmüyordumFilesta karşıdaki oyuncuya pm attığınızda otomatikmen karşıdaki oyuncunun exesi kapanmakta. (Yorumum neden siliniyor ?)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)