- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bildiginiz üzere metin2 bilişimleri artı işleri batırdı ve artık ne güvenilir nede kaliteli bir files kaldı ve ben kendime süresiz server açabilcegim makine arıyorum
Şöyle kısaca diyim 3k ya kadar destekliyebilcek 4gb olacak 4ch yide açabilcek ve 40gb ssd 100gb disc sınırsız trafik Oto Pack özel Web sitesi tasarımları işde anladınız gerisini saymaya gerek yok güzel sağlam bir makine arıyorum ve bunları nerden bulabilirim sadece 1 kere ödeme yapıp süresiz açmak istiyorum ve bu konuda yardımcı olurmusunuz tabi puty filezilla filan herşeyi olcak
Şöyle kısaca diyim 3k ya kadar destekliyebilcek 4gb olacak 4ch yide açabilcek ve 40gb ssd 100gb disc sınırsız trafik Oto Pack özel Web sitesi tasarımları işde anladınız gerisini saymaya gerek yok güzel sağlam bir makine arıyorum ve bunları nerden bulabilirim sadece 1 kere ödeme yapıp süresiz açmak istiyorum ve bu konuda yardımcı olurmusunuz tabi puty filezilla filan herşeyi olcak