Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Süresiz Server açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak5570

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 7 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bildiginiz üzere metin2 bilişimleri artı işleri batırdı ve artık ne güvenilir nede kaliteli bir files kaldı ve ben kendime süresiz server açabilcegim makine arıyorum
Şöyle kısaca diyim 3k ya kadar destekliyebilcek 4gb olacak 4ch yide açabilcek ve 40gb ssd 100gb disc sınırsız trafik Oto Pack özel Web sitesi tasarımları işde anladınız gerisini saymaya gerek yok güzel sağlam bir makine arıyorum ve bunları nerden bulabilirim sadece 1 kere ödeme yapıp süresiz açmak istiyorum ve bu konuda yardımcı olurmusunuz tabi puty filezilla filan herşeyi olcak :D

Uygun bölüme taşıdım.

Edit:

Konuya değinecek olursak, kimse sizin sunucunuzu kendi makinesinde hiçbir karşılığı olmadan süresiz bir şekilde barındırmaz. Bunun için internet üzerinden araştırma yapıp bir makine alabilirsin. Bunun için soğutma dolabı, internet bağlantısı vesaire gerekli, bu sana baya pahalıya patlayacaktır.

Son düzenleme:
Server açmak istiyorsanız iyice araştırmanız gerekli , ve yıllık alınlar yapabilirsiniz

4gb Ram 4 ch 50 Online kaldırmaz.
En az 32gb Veya 64gb İşlemcide 8 Core

Hocam, kendi sunucunuzun olmasını istiyorsanız baya bir meblağ gözden çıkartmak lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri