- Konular
- 4,711
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 2,830
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 7,544
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi dilekleri için herkese teşekkürler
Yönetime katıldığım 2012-2013 yıllarından süregelen serüveni son ranka katılarak hedefime ulaşmış oldum
Geçen bu yıllarda ranktan rütbeden daha çok dostluğun arkadaşlığın önemli olduğunu kavradık.Uzun süredir beraber olduğumuz emrah abi, faruk, abdullah,erdem,umut,alperen ve daha nice kişilerle reeldede görüşerek samimiyeti sevgiyi yaşadık ve bunları buluşmalarımızla taçlandırdık.O yüzden daha nice beraber senelere diyorum
Ben yazarsam baya uzun bir yazı çıkacak sadece şunu söylemek istiyorum 4 yıl co kalarak rekor kırmanın ardından rütbe atlamak güzelmiş teşekkürler
Yolumuz uzun ve daim olsun.
Yönetime katıldığım 2012-2013 yıllarından süregelen serüveni son ranka katılarak hedefime ulaşmış oldum
Geçen bu yıllarda ranktan rütbeden daha çok dostluğun arkadaşlığın önemli olduğunu kavradık.Uzun süredir beraber olduğumuz emrah abi, faruk, abdullah,erdem,umut,alperen ve daha nice kişilerle reeldede görüşerek samimiyeti sevgiyi yaşadık ve bunları buluşmalarımızla taçlandırdık.O yüzden daha nice beraber senelere diyorum
Ben yazarsam baya uzun bir yazı çıkacak sadece şunu söylemek istiyorum 4 yıl co kalarak rekor kırmanın ardından rütbe atlamak güzelmiş teşekkürler

- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 16 Yıl
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
İyi dilekleri için herkese teşekkürler
Hep birlikte

- Konular
- 409
- Çözüm
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
Yaşar abi turkmmo rütbe atladın şimdi polislik görevinde amir olmanı bekliyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)