Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Müzik Etkinliği [C++,Python]

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aranan paylaşım, teşekkürler

Emek verilmiş ve gayet güzel bir paylaşım teşekkür ederim gökhan abi :) Artık oyunculara toplu olarak dj dikkat şarkılardan açarız koparız eğlenceliymiş :D

Teşekkürler Dün arkadaşla Rüya2 unpacka bakarak mantıgı çözmüştükde Questten çektiriyorduk şarkı_baslat gibi Fonksyonu bu daha iyi olmuş
Yorum için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.. :)
Bu kadar Eziyete Bulaşmak istemeyen için xmas_snowu uyarladım
150 satırlık koda eziyet diyorsanız vay halinize .. İsteyen istediği şekilde ekler..
teşekkürler çok fazladan gereksiz fonksiyon var birgm komutu ve game.py ile bu iş çözülüyor zaten :)
Bende sizin yorumunuzu gereksiz görüyorum.
aranan paylaşım, teşekkürler
Emek verilmiş ve gayet güzel bir paylaşım teşekkür ederim gökhan abi :) Artık oyunculara toplu olarak dj dikkat şarkılardan açarız koparız eğlenceliymiş :D

Rica ederim. :)

Yorum için teşekkürler.

150 satırlık koda eziyet diyorsanız vay halinize .. İsteyen istediği şekilde ekler..

Bende sizin yorumunuzu gereksiz görüyorum.

Rica ederim. :)

Eleştirilere açık Olamıyorsan Baştan Kaybetmiş demeksin o kadar koda ne gerek var xmasın üzerine yazmak var ken ?

Eleştirilere açık Olamıyorsan Baştan Kaybetmiş demeksin o kadar koda ne gerek var xmasın üzerine yazmak var ken ?
Yeni bir etkinlik için yeni komut. Mantığını paylaşınca görüyorum da uzmanı kesildiniz.:ranger:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri