Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eldiveninizi alıp sonsuz ufuklara doğru yola çıkın. Ezreal bir sonraki yamada geliyor.
PAKET
Dahi Kâşif Paketi | 6027 RP (Ezreal ile birlikte 6467 RP)
8.20 yamasıyla gelecek ve 24 Ekim Çarşamba saat 09.59'a kadar, edinilebilecek olan bu paketin içinde aşağıdakiler var:
- Nottingham'lı Ezreal*
- Şimşek Santrfor Ezreal*
- Buzul Ezreal*
- Kâşif Ezreal*
- TPA Ezreal*
- Kazanova Ezreal
- Maça Ası Ezreal
- Arcade Ezreal
- Yıldız Muhafızı Ezreal
- SSG Ezreal*
İFADELER
Hem Cesur Hem Yakışıklı Paketi
Sevinç Gözyaşları
Ben Kaçar!
E-Zdim Geçtim
Her biri 350 RP ya da üçü birlikte 750 RP. Paket 8.20 yamasıyla gelecek ve 24 Ekim Çarşamba saat 09.59'a kadar alınabilecek.
DAHA FAZLASINI KEŞFET
Ezreal'ın oynanışı ve geçmişi hakkında daha geniş bilgi için:
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
-
-
-
Konu için teşşekürler abi.Tehlikeli bölgelerden cüretkârca kaçışlar, kesin bir ölümden kıl payı kurtulmak ve dünyanın en ücra köşelerine yapılan keşif gezilerinde bile kesinlikle bozulmayan saçlar. Ezreal'a bakan bunları yapmanın çok kolay olduğunu sanıyor ama onun kadar becerikli değillerse çok pişman oluyorlar.![]()
Eldiveninizi alıp sonsuz ufuklara doğru yola çıkın. Ezreal bir sonraki yamada geliyor.
PAKET
Dahi Kâşif Paketi | 6027 RP (Ezreal ile birlikte 6467 RP)
8.20 yamasıyla gelecek ve 24 Ekim Çarşamba saat 09.59'a kadar, edinilebilecek olan bu paketin içinde aşağıdakiler var:
*Paket Mağaza'dayken, hatıra kostümler ayrı ayrı da alınabilecek.
- Nottingham'lı Ezreal*
- Şimşek Santrfor Ezreal*
- Buzul Ezreal*
- Kâşif Ezreal*
- TPA Ezreal*
- Kazanova Ezreal
- Maça Ası Ezreal
- Arcade Ezreal
- Yıldız Muhafızı Ezreal
- SSG Ezreal*
İFADELER
Hem Cesur Hem Yakışıklı Paketi
![]()
Sevinç Gözyaşları
![]()
Ben Kaçar!
![]()
E-Zdim Geçtim
Her biri 350 RP ya da üçü birlikte 750 RP. Paket 8.20 yamasıyla gelecek ve 24 Ekim Çarşamba saat 09.59'a kadar alınabilecek.
DAHA FAZLASINI KEŞFET
Ezreal'ın oynanışı ve geçmişi hakkında daha geniş bilgi için:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)