- Konular
- 2,265
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 868
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 274
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kötülük yaklaşıyor. Tıpkı karanlıktaki fısıltılar gibi, kadim ilahlar bir kez daha uyanıyor ve sadık takipçilerine şöhret ve güç sözü veriyor. Fakat yalnızca savaş alanında dökülen kan, onları tatmin edebilir. Sadık Cadılar Meclisi bir kez daha yükselmeli ve Ağaç Ata'nın yeşillikler tarafından korunan sığınağına saldırarak intikam almalı ve unutulmuş idollerini yeniden hayata getirmeli.
Karanlık vazifeleri 12 Ağustos 2021 saat 23.00'te başlıyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar devam ediyor. Görevler bu korkutucu ritüellerle birlikte devreye giriyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'da sona eriyor. Fakat müritler sembollerini 29 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar kullanabilir.
Karanlık vazifeleri 12 Ağustos 2021 saat 23.00'te başlıyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar devam ediyor. Görevler bu korkutucu ritüellerle birlikte devreye giriyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'da sona eriyor. Fakat müritler sembollerini 29 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar kullanabilir.
KADİM İLAHLAR UYANIYOR
Tarihin tozlu sayfalarına karışan bir çağda yaşayan ilkel kadim ilahlar, dünyadaki ışığın ölmesini izlemekten zevk alıyordu. Cadı kraliçe Morgana'nın liderlik ettiği Cadılar Meclisi, Ağaç Ata'yı işgal ederek kadim ilahları fiziksel boyuta geri getirmeyi hedefliyordu. Tam da zafere ulaşacakken sırtlarından bıçaklandılar ve tüm umutlarını yitirdiler.
Ama bu lanetli görev henüz bitmedi. Gücünü yeni üyelerin katıldığı Cadılar Meclisi'ne ada ve kadim ilahların dileklerini yerine getir. Galip gelirsen, kadim ilahlar hizmetin karşılığında seni özgün ganimetlerle ödüllendirebilir...
Ama bu lanetli görev henüz bitmedi. Gücünü yeni üyelerin katıldığı Cadılar Meclisi'ne ada ve kadim ilahların dileklerini yerine getir. Galip gelirsen, kadim ilahlar hizmetin karşılığında seni özgün ganimetlerle ödüllendirebilir...
Azabın Kucağı, Evelynn
Karanlık. Sihir. Arzu. Cadılar Meclisi, Ağaç Ata'nın koruyucularına yenik düştükten sonra, alımlı iblis Evelynn intikam almayı dört gözle bekliyordu. Dönüşü, onu ortaya çıkaran eski büyülerden doğan lütuflarla müjdeleniyor. Cadılar Meclisi Evelynn (efsanevi) kostümü, Mağaza'dan 1820 RP karşılığında alınabilir.
Cadılar Meclisi 2021 Kartı ve Kart Paketi
Kadim ilahların gücünün bir bedeli var. Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı (1650 RP) ve Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi (2650 RP), 12 Ağustos 2021 saat 23.00'ten itibaren alınabilir. Standart Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı'na etkinlik kartı, 4 Cadılar Meclisi 2021 Küresi ve 200 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü dahildir. Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi yukarıdaki içeriklerin yanı sıra Cadılar Meclisi LeBlanc Simgesi'ni, Cadılar Meclisi LeBlanc'ı ve LeBlanc'ı da içerir.
Hem Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı hem de Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi, aşağıdaki görevlerin tümüne (ve onları tamamlayarak kazanabileceğin çekici ödüllere) erişebilmeni sağlar.
Hem Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı hem de Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi, aşağıdaki görevlerin tümüne (ve onları tamamlayarak kazanabileceğin çekici ödüllere) erişebilmeni sağlar.
Görevler
Kendini kadim ilahların gücüne ada ve en çılgın kâbuslarındaki ödülleri kapmaya hazır ol. 12 Ağustos saat 23.00'ten itibaren şu görevler, kart sahipleri için açılacak. Bazı görevler kartsız da tamamlanabilecek.
DÖNÜM NOKTASI GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRİR
Bu hedefler ve ödüller yalnızca eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir. Cadılar Meclisi dönüm noktası görevleri, bir önceki hedefi yerine getirerek sırayla tamamlanabilir (1'den 20'ye kadar).
HEDEF PUANLARI HAKKINDA
Tüm galibiyetler = 5 puan | Tüm mağlubiyetler = 2 puan
Tüm dönüm noktası görevlerinin hedefi 15 puan toplamaktır ve bunlar etkinlik kartı gerektirir.
Tüm dönüm noktası görevlerinin hedefi 15 puan toplamaktır ve bunlar etkinlik kartı gerektirir.
| CADILAR MECLİSİ DÖNÜM NOKTASI GÖREVİ | ÖDÜL |
|---|---|
| 1/20 | 2021 Cadılar Meclisi Kartı Simgesi |
| 2/20 | 5 Prestij Puanı |
| 3/20 | 10 Galibiyetlik XP Takviyesi |
| 4/20 | 5 Prestij Puanı |
| 5/20 | Selam Canım [Cadılar Meclisi Evelynn İfadesi] |
| 6/20 | 5 Prestij Puanı |
| 7/20 | 1500 Mavi Öz |
| 8/20 | 5 Prestij Puanı |
| 9/20 | Gözlerimin İçine Bak [Cadılar Meclisi Cassiopeia İfadesi] |
| 10/20 | 5 Prestij Puanı |
| 11/20 | Av Başlıyor! [Kadim İlah Warwick İfadesi] |
| 12/20 | 1500 Mavi Öz |
| 13/20 | 500 Turuncu Öz |
| 14/20 | Gizemli Kalıcı İfade |
| 15/20 | 1 Cevher |
| 16/20 | 1 Hextech Anahtarı |
| 17/20 | 1 Usta İşi Sandık |
| 18/20 | 750 Turuncu Öz |
| 19/20 | Cadılar Meclisi 2021 Küresi |
| 20/20 | 1 Cevher |
HAFTALIK GALİBİYETLER: KART GEREKTİRİR
HEDEF PUANLARI HAKKINDA
Tüm galibiyetler = 5 puan | Tüm mağlubiyetler = 2 puanSadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.
| HAFTALIK GALİBİYET GÖREVLERİ | HEDEF | ÖDÜL | TARİHLER |
|---|---|---|---|
| 1. Hafta | 35 puan topla. | 230 Sembol | 12 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59 |
| 2. Hafta | 35 puan topla. | 230 Sembol | 19 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59 |
| 3. Hafta | 35 puan topla. | 230 Sembol | 26 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59 |
| 4. Hafta | 50 puan topla. | 310 Sembol | 2 Eylül saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59 |
CADILAR MECLİSİ GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ
Bu görevler tüm oyunculara açıktır ama yalnızca bir kez tamamlanabilir. Gri renkle belirtilen Cadılar Meclisi'nin hikâye görevleri, önceki görevin hedeflerinin tamamlanmasıyla birlikte aynı anda açılır ve bir sonraki görevi açmak için bunların ikisini de tamamlaman gerekir (sırası fark etmez). Sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.| CADILAR MECLİSİ GÖREVİ | 1. HEDEF; VEYA | 2. HEDEF | ÖDÜLLER |
|---|---|---|---|
| 1 | İçinde Malphite, Warwick veya Ashe bulunan bir oyun kazan. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 2 | Takımın 12 yapı yıksın (kuleler ve inhibitörler). | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 3 | Şampiyonları 30 kez alt et. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 4 | Şampiyonlara 90.000 Fiziksel Hasar ver. | 6 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü/2021 Cadılar Meclisi Etkinlik Simgesi |
| 5 | İçinde Cassiopeia, Ahri veya Evelynn bulunan bir oyun kazan. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 6 | 60 görüş skoru kazan. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 7 | 50 kitle kontrolü skoru kazan. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 8 | Şampiyonlara 72.000 Büyü Hasarı ver. | 6 oyun oyna. | 25 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 9 | 10 şampiyon katlet. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 10 | 12 "güçlendirme" canavarı kes (kırmızı, mavi). | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 11 | 350 minyon biç. | 4 oyun oyna. | 20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü |
| 12 | İçinde Cadılar Meclisi veya Kadim İlah kostümleri bulunan 2 oyun oyna. | 6 oyun oyna. | 25 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü/Ebedi Kapsülü |
SEMBOL BİRİKTİRME GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ
Sembol biriktirme görevleri sınırsız kez tekrarlanabilir. Bu hedeflerin tamamlanmasıyla kazanılan semboller kartsız oyuncular için biriktirilir, kartlı oyuncularaysa doğrudan verilir. Sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.| HEDEF | ÖDÜL |
|---|---|
| Oyunculara karşı eşleştirmeli bir Sihirdar Vadisi karşılaşması kazanmak | 10 Sembol |
| Oyunculara karşı eşleştirmeli bir Sihirdar Vadisi karşılaşması kaybetmek | 5 Sembol |
| Oyunculara karşı eşleştirmeli bir ARAM karşılaşması kazanmak | 6 Sembol |
| Oyunculara karşı eşleştirmeli bir ARAM karşılaşması kaybetmek | 3 Sembol |
| TFT'de 1. veya 2. olmak | 8 Sembol |
| TFT'de 3. veya 4. olmak | 6 Sembol |
| TFT'de 5. veya 6. olmak | 4 Sembol |
| TFT'de 7. veya 8. olmak | 2 Sembol |
| Eşleştirmeli Birimiz Hepimiz İçin karşılaşması kazanmak | 6 Sembol |
| Eşleştirmeli Birimiz Hepimiz İçin karşılaşması kaybetmek | 3 Sembol |
KÜRE GÖREVİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ
Bu küre görevi tüm oyunculara açıktır ve yalnızca bir kez tamamlanabilir.| GÖREV | HEDEF | ÖDÜLLER |
|---|---|---|
| Etkinlik Küresi Görevi | 30 oyun oyna. | - 50 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü - 1 Cadılar Meclisi 2021 Küresi |
İçerik Bedelleri
Pekâlâ mürit, Cadılar Meclisi'nin gücü geri almasına yardım etmeye hazır mısın? O zaman aşağıdaki içerik bedellerine göz at.
CADILAR MECLİSİ ŞAMPİYONLARI
Gizemli klanımız 12 Ağustos saat 23.00'ten itibaren alınabilen yeni Cadılar Meclisi üyeleriyle daha da güçleniyor. Aşağıdaki tüm şampiyonları, onların Cadılar Meclisi kostümlerini, çerçeve simgelerini ve Cadılar Meclisi Totemi'ni içeren Cadılar Meclisi 2021 Mega Paketi'ni 13869 RP karşılığında alarak tüm Cadılar Meclisi'ni saflarına kat. Merak etme. Şampiyonların bir kısmına veya tamamına sahipsen bu, bedelden düşülür.- Cadılar Meclisi Evelynn (Efsanevi) - 1820 RP
- Cadılar Meclisi Ahri - 1350 RP
- Cadılar Meclisi Ashe - 1350 RP
- Cadılar Meclisi Cassiopeia - 1350 RP
- Kadim İlah Warwick - 1350 RP
- Kadim İlah Malphite - 1350 RP
RENKLER
Bu korkutucu yeni renkler, olabildiğince uğursuz. Bu etkinlikte gelecek Cadılar Meclisi renklerinin her biri 290 RP karşılığında alınabilir. Nadide Karanlık Ritüel renklerinin yalnızca Etkinlik Mağazası'ndan alınabileceğini ve Yakut renklerinin her bir şampiyonun renk paketine özel olduğunu unutma.- Cadılar Meclisi Ahri (Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Kedigözü, Tanzanit, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Cassiopeia (Kedigözü, Tanzanit, Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Evelynn (Safir, Pembe Kuvars, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Ashe (Zümrüt, Pembe Kuvars, Deniz Mavisi, Kedigözü, Tanzanit, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Zyra (Kedigözü, Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Tanzanit, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
- Kadim İlah Warwick (Turuncu, Zümrüt, Safir, Pembe Kuvars, Obsidiyen, Deniz Mavisi, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
- Kadim İlah Malphite (Kedigözü, Zümrüt, Tanzanit, Safir, Pembe Kuvars, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Morgana (Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Camille (Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi LeBlanc (Karanlık Ritüel)
- Cadılar Meclisi Lissandra (Karanlık Ritüel)
PAKETE ÖZEL RENKLER
| İÇERİK | PAKET |
| Cadılar Meclisi Ahri (Yakut) | Cadılar Meclisi Ahri Renk Paketi |
| Cadılar Meclisi Cassiopeia (Yakut) | Cadılar Meclisi Cassiopeia Renk Paketi |
| Cadılar Meclisi Evelynn (Yakut) | Cadılar Meclisi Evelynn Renk Paketi |
| Cadılar Meclisi Ashe (Yakut) | Cadılar Meclisi Ashe Renk Paketi |
| Kadim İlah Warwick (Yakut) | Kadim İlah Warwick Renk Paketi |
| Kadim İlah Malphite (Yakut) | Kadim İlah Malphite Renk Paketi |
| Cadılar Meclisi Zyra (Yakut) | Cadılar Meclisi Zyra Renk Paketi |
TOTEM GÖRÜNÜMLERİ
|
|
ÇERÇEVE SETLERİ
Yeni Cadılar Meclisi Çerçeve Setleri (şampiyonlarla birlikte) 12 Ağustos 2021 saat 23.00'ten itibaren alınabilir. Simgeler bu setlere özeldir ve tek başına alınamaz!
Aşağıdaki Cadılar Meclisi Çerçeve Setleri şampiyonlarla birlikte 2350 RP karşılığında, şampiyonsuz 2220 RP karşılığında alınabilir!
Aşağıdaki Cadılar Meclisi Çerçeve Setleri şampiyonlarla birlikte 2350 RP karşılığında, şampiyonsuz 2220 RP karşılığında alınabilir!
- Cadılar Meclisi Ashe Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Ashe kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Ashe Simgesi)
- Cadılar Meclisi Ahri Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Ahri kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Ahri Simgesi)
- Cadılar Meclisi Cassiopeia Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Cassiopeia kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Cassiopeia Simgesi)
- Kadim İlah Warwick Çerçeve Seti (Şampiyon, Kadim İlah Warwick kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Kadim İlah Warwick Simgesi)
- Kadim İlah Malphite Çerçeve Seti (Şampiyon, Kadim İlah Malphite kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Kadim İlah Malphite Simgesi)
Cadılar Meclisi Evelynn (efsanevi) Çerçeve Seti'yse şampiyonla birlikte 2982 RP karşılığında, şampiyonsuz 2690 RP karşılığında alınabilir.
- Cadılar Meclisi Evelynn Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Evelynn efsanevi kostüm, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Evelynn Simgesi)
İFADELER
- Selam Canım [Cadılar Meclisi Evelynn] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.
- Gözlerimin İçine Bak [Cadılar Meclisi Cassiopeia] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.
- Av Başlıyor! [Kadim İlah Warwick] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.
GANİMET VE GANİMET PAKETLERİ
Cazibe ve talih büyünü, kazana birkaç ganimet eklemeden tamamlayamazsın!
| Tek bir Cadılar Meclisi 2021 Küresi 1 rasgele kostüm kristali içerir. Ayrıca Cevher ve kalıcı ihtişamlı kostüm çıkma ihtimali 1,5 ile çarpılır. Her bir küreden %3,5 ihtimalle bir Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası çıkabilir. Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi yalnızca aşağıdaki 50 Küre Paketi'yle alınabilir. |
Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası:
|
Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi:
|
Tabii bu Cadılar Meclisi ganimetlerini doğrudan Mağaza'dan da alabilirsin:
| İÇERİK | BEDEL |
|---|---|
| 1 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 16 Cadılar Meclisi Sembolü | 250 RP |
| 10 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 1 İlave Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 160 Cadılar Meclisi Sembolü | 2500 RP |
| 25 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 1 Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası + 400 Cadılar Meclisi Sembolü | 6250 RP |
| 50 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 2 Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası + 1 Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi + 800 Cadılar Meclisi Sembolü | 12500 RP |
Etkinlik Mağazası
İÇERİK | BEDEL |
|---|---|
Cadılar Meclisi LeBlanc (Prestij Serisi + Simge) | 2000 Sembol |
100 PP (2020) + Simge (Prestij Puanı Paketi) | 2200 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi LeBlanc) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Evelynn) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Ashe) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Ahri) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Cassiopeia) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Kadim İlah Malphite) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Kadim İlah Warwick) + Simgesi | 300 Sembol |
Cadılar Meclisi Evelynn (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Cadılar Meclisi Ashe (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Cadılar Meclisi Ahri (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Cadılar Meclisi Cassiopeia (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Kadim İlah Malphite (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Kadim İlah Warwick (Çerçeve + Simge) | 250 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Zyra) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Morgana) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Lissandra) + Simgesi | 300 Sembol |
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Camille) + Simgesi | 300 Sembol |
10 Mavi Öz | 1 Sembol |
1 Anahtar Parçacığı | 20 Sembol |
1 Anahtar | 60 Sembol |
3 Anahtar | 180 Sembol |
100 Mavi Öz | 10 Sembol |
Rasgele Şampiyon Kristali | 50 Sembol |
Gizemli İfade | 60 Sembol |
Cadılar Meclisi 2021 Küresi | 200 Sembol |
Nadide Minik Efsane Yumurtası | 300 Sembol |
Ruh Çiçeği Yumurtası | 600 Sembol |
Küçük Kahraman Yumurtası | 600 Sembol |
Yeraltı dünyası beklenmedik bir şekilde yükselişe geçiyor. Suç Şehri Kâbusu kostümleri ve Suç Şehri Kâbusu Yeraltı renkleri, 26 Ağustos 2021 saat 23.00'te çıkıyor. Yeni Suç Şehri Kâbusu kostümleri LoL Mağazası'ndan 1350 RP karşılığında alınabilir ama bunların Yeraltı renkleri 28 Eylül 2021 saat 21.00'e kadar yalnızca Cadılar Meclisi 2021 Sembolleriyle işlenebilir.
Yeni Suç Şehri Kâbusu kostümleri şunlar:
Yeni Suç Şehri Kâbusu kostümleri şunlar:
- Suç Şehri Kâbusu Akali - 1350 RP
- Suç Şehri Kâbusu Darius - 1350 RP
- Suç Şehri Kâbusu Twisted Fate - 1350 RP
- Suç Şehri Kâbusu Shaco - 1350 RP
- Suç Şehri Kâbusu Zyra - 1350 RP
Bu nadide Yeraltı renklerini ve içeriklerini, 28 Eylül'e kadar Cadılar Meclisi Etkinlik Mağazası'ndan almayı unutma!
İÇERİK | BEDEL |
|---|---|
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Akali) + Simgesi | 300 Sembol |
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Darius) + Simgesi | 300 Sembol |
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Twisted Fate) + Simgesi | 300 Sembol |
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Shaco) + Simgesi | 300 Sembol |
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Zyra) + Simgesi | 300 Sembol |
Birimiz Hepimiz İçin
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)