Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cadılar Meclisi Etkinliği

qReaTh

Level 10
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
2,265
Çözüm
1
Online süresi
4d 23h
Reaksiyon Skoru
868
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Gün
Başarım Puanı
311
MmoLira
274
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

AsheCoven_Final.png

Kötülük yaklaşıyor. Tıpkı karanlıktaki fısıltılar gibi, kadim ilahlar bir kez daha uyanıyor ve sadık takipçilerine şöhret ve güç sözü veriyor. Fakat yalnızca savaş alanında dökülen kan, onları tatmin edebilir. Sadık Cadılar Meclisi bir kez daha yükselmeli ve Ağaç Ata'nın yeşillikler tarafından korunan sığınağına saldırarak intikam almalı ve unutulmuş idollerini yeniden hayata getirmeli.

Karanlık vazifeleri 12 Ağustos 2021 saat 23.00'te başlıyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar devam ediyor. Görevler bu korkutucu ritüellerle birlikte devreye giriyor ve 14 Eylül 2021 saat 09.59'da sona eriyor. Fakat müritler sembollerini 29 Eylül 2021 saat 09.59'a kadar kullanabilir.

KADİM İLAHLAR UYANIYOR

CovenWarwick_Final.jpg

Tarihin tozlu sayfalarına karışan bir çağda yaşayan ilkel kadim ilahlar, dünyadaki ışığın ölmesini izlemekten zevk alıyordu. Cadı kraliçe Morgana'nın liderlik ettiği Cadılar Meclisi, Ağaç Ata'yı işgal ederek kadim ilahları fiziksel boyuta geri getirmeyi hedefliyordu. Tam da zafere ulaşacakken sırtlarından bıçaklandılar ve tüm umutlarını yitirdiler.

Ama bu lanetli görev henüz bitmedi. Gücünü yeni üyelerin katıldığı Cadılar Meclisi'ne ada ve kadim ilahların dileklerini yerine getir. Galip gelirsen, kadim ilahlar hizmetin karşılığında seni özgün ganimetlerle ödüllendirebilir...

Azabın Kucağı, Evelynn

EvelynnCoven_Final.jpg

Karanlık. Sihir. Arzu. Cadılar Meclisi, Ağaç Ata'nın koruyucularına yenik düştükten sonra, alımlı iblis Evelynn intikam almayı dört gözle bekliyordu. Dönüşü, onu ortaya çıkaran eski büyülerden doğan lütuflarla müjdeleniyor. Cadılar Meclisi Evelynn (efsanevi) kostümü, Mağaza'dan 1820 RP karşılığında alınabilir.

Cadılar Meclisi 2021 Kartı ve Kart Paketi

LeblancPrestigeCoven_Final.png

Kadim ilahların gücünün bir bedeli var. Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı (1650 RP) ve Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi (2650 RP), 12 Ağustos 2021 saat 23.00'ten itibaren alınabilir. Standart Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı'na etkinlik kartı, 4 Cadılar Meclisi 2021 Küresi ve 200 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü dahildir. Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi yukarıdaki içeriklerin yanı sıra Cadılar Meclisi LeBlanc Simgesi'ni, Cadılar Meclisi LeBlanc'ı ve LeBlanc'ı da içerir.

Hem Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı hem de Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi, aşağıdaki görevlerin tümüne (ve onları tamamlayarak kazanabileceğin çekici ödüllere) erişebilmeni sağlar.

Görevler

CassiopeiaCoven_Final.png

Kendini kadim ilahların gücüne ada ve en çılgın kâbuslarındaki ödülleri kapmaya hazır ol. 12 Ağustos saat 23.00'ten itibaren şu görevler, kart sahipleri için açılacak. Bazı görevler kartsız da tamamlanabilecek.

DÖNÜM NOKTASI GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRİR

Bu hedefler ve ödüller yalnızca eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir. Cadılar Meclisi dönüm noktası görevleri, bir önceki hedefi yerine getirerek sırayla tamamlanabilir (1'den 20'ye kadar).

HEDEF PUANLARI HAKKINDA

Tüm galibiyetler = 5 puan | Tüm mağlubiyetler = 2 puan
Tüm dönüm noktası görevlerinin hedefi 15 puan toplamaktır ve bunlar etkinlik kartı gerektirir.

CADILAR MECLİSİ DÖNÜM NOKTASI GÖREVİÖDÜL
1/202021 Cadılar Meclisi Kartı Simgesi
2/205 Prestij Puanı
3/2010 Galibiyetlik XP Takviyesi
4/205 Prestij Puanı
5/20Selam Canım [Cadılar Meclisi Evelynn İfadesi]
6/205 Prestij Puanı
7/201500 Mavi Öz
8/205 Prestij Puanı
9/20Gözlerimin İçine Bak [Cadılar Meclisi Cassiopeia İfadesi]
10/205 Prestij Puanı
11/20Av Başlıyor! [Kadim İlah Warwick İfadesi]
12/201500 Mavi Öz
13/20500 Turuncu Öz
14/20Gizemli Kalıcı İfade
15/201 Cevher
16/201 Hextech Anahtarı
17/201 Usta İşi Sandık
18/20750 Turuncu Öz
19/20Cadılar Meclisi 2021 Küresi
20/201 Cevher

HAFTALIK GALİBİYETLER: KART GEREKTİRİR

HEDEF PUANLARI HAKKINDA

Tüm galibiyetler = 5 puan | Tüm mağlubiyetler = 2 puan
Sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.

HAFTALIK GALİBİYET GÖREVLERİHEDEFÖDÜLTARİHLER
1. Hafta35 puan topla.230 Sembol12 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59
2. Hafta35 puan topla.230 Sembol19 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59
3. Hafta35 puan topla.230 Sembol26 Ağustos saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59
4. Hafta50 puan topla.310 Sembol2 Eylül saat 23.00 - 14 Eylül saat 09.59

CADILAR MECLİSİ GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ

Bu görevler tüm oyunculara açıktır ama yalnızca bir kez tamamlanabilir. Gri renkle belirtilen Cadılar Meclisi'nin hikâye görevleri, önceki görevin hedeflerinin tamamlanmasıyla birlikte aynı anda açılır ve bir sonraki görevi açmak için bunların ikisini de tamamlaman gerekir (sırası fark etmez). Sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.

CADILAR MECLİSİ GÖREVİ1. HEDEF; VEYA2. HEDEFÖDÜLLER
1İçinde Malphite, Warwick veya Ashe bulunan bir oyun kazan.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
2Takımın 12 yapı yıksın (kuleler ve inhibitörler).4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
3Şampiyonları 30 kez alt et.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
4Şampiyonlara 90.000 Fiziksel Hasar ver.6 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü/2021 Cadılar Meclisi Etkinlik Simgesi
5İçinde Cassiopeia, Ahri veya Evelynn bulunan bir oyun kazan.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
660 görüş skoru kazan.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
750 kitle kontrolü skoru kazan.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
8Şampiyonlara 72.000 Büyü Hasarı ver.6 oyun oyna.25 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
910 şampiyon katlet.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
1012 "güçlendirme" canavarı kes (kırmızı, mavi).4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
11350 minyon biç.4 oyun oyna.20 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
12İçinde Cadılar Meclisi veya Kadim İlah kostümleri bulunan 2 oyun oyna.6 oyun oyna.25 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü/Ebedi Kapsülü

SEMBOL BİRİKTİRME GÖREVLERİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ

Sembol biriktirme görevleri sınırsız kez tekrarlanabilir. Bu hedeflerin tamamlanmasıyla kazanılan semboller kartsız oyuncular için biriktirilir, kartlı oyuncularaysa doğrudan verilir. Sadece eşleştirmeli oyunlarda geçerlidir.

HEDEFÖDÜL
Oyunculara karşı eşleştirmeli bir Sihirdar Vadisi karşılaşması kazanmak10 Sembol
Oyunculara karşı eşleştirmeli bir Sihirdar Vadisi karşılaşması kaybetmek5 Sembol
Oyunculara karşı eşleştirmeli bir ARAM karşılaşması kazanmak6 Sembol
Oyunculara karşı eşleştirmeli bir ARAM karşılaşması kaybetmek3 Sembol
TFT'de 1. veya 2. olmak8 Sembol
TFT'de 3. veya 4. olmak6 Sembol
TFT'de 5. veya 6. olmak4 Sembol
TFT'de 7. veya 8. olmak2 Sembol
Eşleştirmeli Birimiz Hepimiz İçin karşılaşması kazanmak6 Sembol
Eşleştirmeli Birimiz Hepimiz İçin karşılaşması kaybetmek3 Sembol

KÜRE GÖREVİ: ETKİNLİK KARTI GEREKTİRMEZ

Bu küre görevi tüm oyunculara açıktır ve yalnızca bir kez tamamlanabilir.

GÖREVHEDEFÖDÜLLER
Etkinlik Küresi Görevi30 oyun oyna.- 50 Cadılar Meclisi 2021 Sembolü
- 1 Cadılar Meclisi 2021 Küresi

İçerik Bedelleri

AhriCoven_Final.png

Pekâlâ mürit, Cadılar Meclisi'nin gücü geri almasına yardım etmeye hazır mısın? O zaman aşağıdaki içerik bedellerine göz at.

CADILAR MECLİSİ ŞAMPİYONLARI

Gizemli klanımız 12 Ağustos saat 23.00'ten itibaren alınabilen yeni Cadılar Meclisi üyeleriyle daha da güçleniyor. Aşağıdaki tüm şampiyonları, onların Cadılar Meclisi kostümlerini, çerçeve simgelerini ve Cadılar Meclisi Totemi'ni içeren Cadılar Meclisi 2021 Mega Paketi'ni 13869 RP karşılığında alarak tüm Cadılar Meclisi'ni saflarına kat. Merak etme. Şampiyonların bir kısmına veya tamamına sahipsen bu, bedelden düşülür.

• Cadılar Meclisi Evelynn (Efsanevi) - 1820 RP
  • Cadılar Meclisi Ahri - 1350 RP
  • Cadılar Meclisi Ashe - 1350 RP
  • Cadılar Meclisi Cassiopeia - 1350 RP
  • Kadim İlah Warwick - 1350 RP
  • Kadim İlah Malphite - 1350 RP

RENKLER

Bu korkutucu yeni renkler, olabildiğince uğursuz. Bu etkinlikte gelecek Cadılar Meclisi renklerinin her biri 290 RP karşılığında alınabilir. Nadide Karanlık Ritüel renklerinin yalnızca Etkinlik Mağazası'ndan alınabileceğini ve Yakut renklerinin her bir şampiyonun renk paketine özel olduğunu unutma.

• Cadılar Meclisi Ahri (Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Kedigözü, Tanzanit, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Cassiopeia (Kedigözü, Tanzanit, Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Evelynn (Safir, Pembe Kuvars, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Ashe (Zümrüt, Pembe Kuvars, Deniz Mavisi, Kedigözü, Tanzanit, Obsidiyen, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Zyra (Kedigözü, Zümrüt, Pembe Kuvars, Safir, Tanzanit, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
  • Kadim İlah Warwick (Turuncu, Zümrüt, Safir, Pembe Kuvars, Obsidiyen, Deniz Mavisi, İnci Beyazı, Karanlık Ritüel)
  • Kadim İlah Malphite (Kedigözü, Zümrüt, Tanzanit, Safir, Pembe Kuvars, İnci Beyazı, Obsidiyen, Karanlık Ritüel)
Önceden çıkan Cadılar Meclisi üyelerinin Karanlık Ritüel renkleri de Etkinlik Mağazası'ndan alınabilir:

• Cadılar Meclisi Morgana (Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Camille (Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi LeBlanc (Karanlık Ritüel)
  • Cadılar Meclisi Lissandra (Karanlık Ritüel)

PAKETE ÖZEL RENKLER

İÇERİKPAKET
Cadılar Meclisi Ahri (Yakut)Cadılar Meclisi Ahri Renk Paketi
Cadılar Meclisi Cassiopeia (Yakut)Cadılar Meclisi Cassiopeia Renk Paketi
Cadılar Meclisi Evelynn (Yakut)Cadılar Meclisi Evelynn Renk Paketi
Cadılar Meclisi Ashe (Yakut)Cadılar Meclisi Ashe Renk Paketi
Kadim İlah Warwick (Yakut)Kadim İlah Warwick Renk Paketi
Kadim İlah Malphite (Yakut)Kadim İlah Malphite Renk Paketi
Cadılar Meclisi Zyra (Yakut)Cadılar Meclisi Zyra Renk Paketi

TOTEM GÖRÜNÜMLERİ

• Cadılar Meclisi Totemi - Cadılar Meclisi Mega Paketi ve yeni Cadılar Meclisi Çerçeve Seti Paketlerine özel.
Coven_Ward.png

ÇERÇEVE SETLERİ

Yeni Cadılar Meclisi Çerçeve Setleri (şampiyonlarla birlikte) 12 Ağustos 2021 saat 23.00'ten itibaren alınabilir. Simgeler bu setlere özeldir ve tek başına alınamaz!

Aşağıdaki Cadılar Meclisi Çerçeve Setleri şampiyonlarla birlikte 2350 RP karşılığında, şampiyonsuz 2220 RP karşılığında alınabilir!
  • Cadılar Meclisi Ashe Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Ashe kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Ashe Simgesi)
  • Cadılar Meclisi Ahri Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Ahri kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Ahri Simgesi)
  • Cadılar Meclisi Cassiopeia Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Cassiopeia kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Cassiopeia Simgesi)
  • Kadim İlah Warwick Çerçeve Seti (Şampiyon, Kadim İlah Warwick kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Kadim İlah Warwick Simgesi)
  • Kadim İlah Malphite Çerçeve Seti (Şampiyon, Kadim İlah Malphite kostümü, Cadılar Meclisi Totemi, Kadim İlah Malphite Simgesi)
Cadılar Meclisi Evelynn (efsanevi) Çerçeve Seti'yse şampiyonla birlikte 2982 RP karşılığında, şampiyonsuz 2690 RP karşılığında alınabilir.
  • Cadılar Meclisi Evelynn Çerçeve Seti (Şampiyon, Cadılar Meclisi Evelynn efsanevi kostüm, Cadılar Meclisi Totemi, Cadılar Meclisi Evelynn Simgesi)

İFADELER
Emotes.jpg

• Selam Canım [Cadılar Meclisi Evelynn] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.
  • Gözlerimin İçine Bak [Cadılar Meclisi Cassiopeia] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.
  • Av Başlıyor! [Kadim İlah Warwick] - Etkinlik kartı dönüm noktası görevini tamamlaman gerekir.

GANİMET VE GANİMET PAKETLERİ

MalphiteCoven_Final.png

Cazibe ve talih büyünü, kazana birkaç ganimet eklemeden tamamlayamazsın!

Tek bir Cadılar Meclisi 2021 Küresi 1 rasgele kostüm kristali içerir. Ayrıca Cevher ve kalıcı ihtişamlı kostüm çıkma ihtimali 1,5 ile çarpılır. Her bir küreden %3,5 ihtimalle bir Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası çıkabilir. Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi yalnızca aşağıdaki 50 Küre Paketi'yle alınabilir.
Icons_Loot_Coven2021_Orb_Final.png
Icons_Loot_Coven2021_Bag2_Final.png
Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası:
  • Cevher ve kalıcı ihtişamlı kostüm çıkma ihtimali 1,5 ile çarpılır.
  • 750 RP veya üstü değerde 3 kostüm kristali (%70 ihtimalle) VEYA 1350 RP veya altı değerde 4 kostüm kristali (%30 ihtimalle)
Icons_Loot_Coven2021_Bag1_Final.png
Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi:
  • Cevher ve kalıcı ihtişamlı kostüm çıkma ihtimali 1,5 ile çarpılır.
  • Herhangi bir nadirlik düzeyinde 4 kostüm kristali (%40 ihtimalle) VEYA 1350 RP veya üstü değerde 3 kostüm kristali (%60 ihtimalle)

Tabii bu Cadılar Meclisi ganimetlerini doğrudan Mağaza'dan da alabilirsin:

İÇERİKBEDEL
1 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 16 Cadılar Meclisi Sembolü250 RP
10 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 1 İlave Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 160 Cadılar Meclisi Sembolü2500 RP
25 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 1 Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası + 400 Cadılar Meclisi Sembolü6250 RP
50 Cadılar Meclisi 2021 Küresi + 2 Cadılar Meclisi Soluk Baykuş Çantası + 1 Cadılar Meclisi Fildişi Geyik Kesesi + 800 Cadılar Meclisi Sembolü12500 RP

Etkinlik Mağazası

Morgana_Coven_Final.jpg

İÇERİK
BEDEL
Cadılar Meclisi LeBlanc (Prestij Serisi + Simge)
2000 Sembol
100 PP (2020) + Simge (Prestij Puanı Paketi)
2200 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi LeBlanc) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Evelynn) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Ashe) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Ahri) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Cassiopeia) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Kadim İlah Malphite) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Kadim İlah Warwick) + Simgesi
300 Sembol
Cadılar Meclisi Evelynn (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Cadılar Meclisi Ashe (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Cadılar Meclisi Ahri (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Cadılar Meclisi Cassiopeia (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Kadim İlah Malphite (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Kadim İlah Warwick (Çerçeve + Simge)
250 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Zyra) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Morgana) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Lissandra) + Simgesi
300 Sembol
Karanlık Ritüel Rengi (Cadılar Meclisi Camille) + Simgesi
300 Sembol
10 Mavi Öz
1 Sembol
1 Anahtar Parçacığı
20 Sembol
1 Anahtar
60 Sembol
3 Anahtar
180 Sembol
100 Mavi Öz
10 Sembol
Rasgele Şampiyon Kristali
50 Sembol
Gizemli İfade
60 Sembol
Cadılar Meclisi 2021 Küresi
200 Sembol
Nadide Minik Efsane Yumurtası
300 Sembol
Ruh Çiçeği Yumurtası
600 Sembol
Küçük Kahraman Yumurtası
600 Sembol
Yeraltı dünyası beklenmedik bir şekilde yükselişe geçiyor. Suç Şehri Kâbusu kostümleri ve Suç Şehri Kâbusu Yeraltı renkleri, 26 Ağustos 2021 saat 23.00'te çıkıyor. Yeni Suç Şehri Kâbusu kostümleri LoL Mağazası'ndan 1350 RP karşılığında alınabilir ama bunların Yeraltı renkleri 28 Eylül 2021 saat 21.00'e kadar yalnızca Cadılar Meclisi 2021 Sembolleriyle işlenebilir.

Yeni Suç Şehri Kâbusu kostümleri şunlar:
  • Suç Şehri Kâbusu Akali - 1350 RP
  • Suç Şehri Kâbusu Darius - 1350 RP
  • Suç Şehri Kâbusu Twisted Fate - 1350 RP
  • Suç Şehri Kâbusu Shaco - 1350 RP
  • Suç Şehri Kâbusu Zyra - 1350 RP
Bu nadide Yeraltı renklerini ve içeriklerini, 28 Eylül'e kadar Cadılar Meclisi Etkinlik Mağazası'ndan almayı unutma!
İÇERİK
BEDEL
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Akali) + Simgesi
300 Sembol
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Darius) + Simgesi
300 Sembol
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Twisted Fate) + Simgesi
300 Sembol
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Shaco) + Simgesi
300 Sembol
Yeraltı Rengi (Suç Şehri Kâbusu Zyra) + Simgesi
300 Sembol

Birimiz Hepimiz İçin

one-for-all-ziggs-league.jpg

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri