Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sistem nasıl çalışıyordu acaba arındırma paneline buton geldi ama tıklıyorum bişi olmuyor
Uzun zamandır turkmmoya giriş yapmıyorum.
Akira benim en iyi geliştiricim oldu her zaman en iyileri ondan gördüm.
Sistemi indirdim zaten kolay bir kurulumu vardı yaptım fakat hayal kırıklığına uğradım.
Sistem hiç stabil çalışmıyor, takılmalar çok fazla oluyor. Ya bu sistem sadece py tabanlı değil yada berbat ötesi çalışıyor.
Akiranın böyle kötü çalışan işlevinin kötü olduğu bir sistem yazdığına inanmıyorum mesaj yoluylada az çok yazdım.
Bana kalırsa bu işin ya client yada c++ tabanlı bir sistem devamı var bu böyle kötü çalışamaz.
Akira benim en iyi geliştiricim oldu her zaman en iyileri ondan gördüm.
Sistemi indirdim zaten kolay bir kurulumu vardı yaptım fakat hayal kırıklığına uğradım.
Sistem hiç stabil çalışmıyor, takılmalar çok fazla oluyor. Ya bu sistem sadece py tabanlı değil yada berbat ötesi çalışıyor.
Akiranın böyle kötü çalışan işlevinin kötü olduğu bir sistem yazdığına inanmıyorum mesaj yoluylada az çok yazdım.
Bana kalırsa bu işin ya client yada c++ tabanlı bir sistem devamı var bu böyle kötü çalışamaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)