Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Benim 4. Günüm hala teslimat gerçekleşmedi eve geçince ilk işim şikayet konusu açmak.reis 29eylülde aldım bende teslimat biraz geç oluyo 2 gün sonra aldım mesajlarada geç cevap geliyo.
Filesinde çok sıkıntı var demişler 1-120 lycansız filesi aldım ben beğendim 1-2 sorunu var sadece geç dönüş yapmalarından başka sıkıntı yok şuan
Teşekkür ederim biraz daha araştırayım
Büyükhost veya mezu hosttan alan arkadaşlar önerirmisiniz hangisinden almamı istersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Büyükhost veya mezu hosttan alan arkadaşlar önerirmisiniz hangisinden almamı istersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar
Yakın bir zamanda 1500 TL Veya 2000 bütçe ile metin2 server açmak istiyorum Sizce MezuHost'mu veya BuyukHost'mu hangisi ? fikirlerinizi belitirseniz çok sevinirim.
BUYUKHOST dan 6 gündür teslimat bekliyorum kesinlikle almayın mezuhost hakkındada bir fikre sahip değilim.
BUYUKHOST dan 6 gündür teslimat bekliyorum kesinlikle almayın mezuhost hakkındada bir fikre sahip değilim.
TEŞEKKÜR EDERİM
SANIRIM MEZUHOSTTAN ALACAĞIM.
TEŞEKKÜR EDERİM
SANIRIM MEZUHOSTTAN ALACAĞIM.
önemli değil kazık yemeyelim yeterli

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)