farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ws'Lik Server İçin Alt Yapı Files Önerebilirmisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 543

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam aleyküm ws lik server açıcaz alt yapı files lazım ve forumda düzgün olana denk gelmedim gözümden kaçmış olabildiğini düşündüm önerir iseniz sevinirim mümkünse sistem olmasın çünkü biz 0 dan yapıcağımız için ama öyle sade files varsa oda olur önerir iseniz çok sevinirim şimdiden yardım ediceklere teşekkürederim.

Lycan alt yapı istiyorsan umut kayanın alt yapısını kullana bilirsin yada biz şuanda Arkadia2'nin server filesi üzerinde çalışıyoruz 13 kişilik bir skype ekibimiz var bir adet test sunucumuz var oyun içerisindeki hata ve coreleri bulup çözmeye odaklı bir grup bize katılmayı düşünürsen beni imzamdaki skype adresinden ekleyebilirsin.

Selam aleyküm ws lik server açıcaz alt yapı files lazım ve forumda düzgün olana denk gelmedim gözümden kaçmış olabildiğini düşündüm önerir iseniz sevinirim mümkünse sistem olmasın çünkü biz 0 dan yapıcağımız için ama öyle sade files varsa oda olur önerir iseniz çok sevinirim şimdiden yardım ediceklere teşekkürederim.
kardeşim bende alt yapı arıyorum aylardan beri devamlı deniyorum ama burdakı paylasılan filesler çözüm değil yabancı forumlardan bulup türkleçtirip o filesleri geliştirmek fixlemek lazım.

kardeşim bende alt yapı arıyorum aylardan beri devamlı deniyorum ama burdakı paylasılan filesler çözüm değil yabancı forumlardan bulup türkleçtirip o filesleri geliştirmek fixlemek lazım.
Şöyle bir algı hatanız var türklerin kullandığı filesler zaten gidipte ahmetin mehmetin yazdığı filesler değil hepsinin alt yapısı tek noktaya dayanıyor mainline yani forumdakiler sadece editlenmiş filesler ki eklenen sistemlerin %99 u yabancı martysama ken great gibi adamların hiç biri türk değil ancak bunların sistemlerini ve fileslerini forumda çokçakez görüyoruz eğer illede ben yabancı istiyorum diyorsan m2dev just4metin veya elitepvpers gibi yabancı forumları gez derim ancak burda gördüğün fileslerin çoğunu orda göreceksin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri