Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba değerli arkadaslar https://forum.turkmmo.com/konu/3833643-fixli-alt-yapi-server-sifir-eklenti/ bu konuda alt yapı server fileti var bunu nasıl kurabiliriz biz acemiler için alt yapı files kurulumu hakkında video gelirse çok seviniriz, diret files rahat bir şekilde kurabiliyoruz ancak alt yapılı files nasıl kuralacak bilmiyoruz
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yanlış yerden başlıyorsunuz. Önce sıfırdan bu tip işlemleri anlatan kurslara bakın. Bu şekilde bir yere varamazsınız. Şuanda attığınız her adım boşa gidiyor. Hiç bir şey bilmemeniz bu piyasanın size yumşak davranacağı anlamına gelmez hatta insanlar bu tip olaylara bulaşmamak için görmezden bile geliyorlar. Ya kendi kendinize oturup deneyerek öğrenmelisiniz. Yada araştırma yapmalısınız. Aşağıya 2 adet kurs linki bırakıyorum.iste Build etmeyi bilmiyorum denedim kac defa ama![]()
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu bilgiler konun çözülmesine yararlı olduysa aşağıdaki örnek konudaki gibi sorunu çözüldü olarak işaretleye bilirsiniz.