Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MHMS Panel Beyaz Ekran,Database.php Hatası Çözümü

Enix Yazılım

#ifdef Enix
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
VIP Üye
TM Üye
Üye
Konular
52
Online süresi
2ay 10g
Reaksiyon Skoru
479
Altın Konu
1
Başarım Puanı
206
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 25 Gün
MmoLira
12,498
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Her Yerde Aradım Fakat Hiç Bir Yerde Çözümünü Bulamamıştım ama sonradan kendi testlerimle sorunu çözdüm.
Arkadaşlar Hiç Bir Yerde Sorunun Cevabı Yok Yazılmamış Bende MHMS Kurmak isteyen arkadaşlara destek amaclı bu konuyu açayım benim gibi aramasınlar.

Arkadaşlar Sorun Şöyle ;
1 - MHMS Klasörünün içindeki : classlarim ve mhms_admin\classlarim içlerindeki database.php yi düzenleyeceğiz.
2 - Database.php lerin içindeki .bash_history' yazısını siliyoruz sorun çözülüyor.

Merhaba,
Her Yerde Aradım Fakat Hiç Bir Yerde Çözümünü Bulamamıştım ama sonradan kendi testlerimle sorunu çözdüm.
Arkadaşlar Hiç Bir Yerde Sorunun Cevabı Yok Yazılmamış Bende MHMS Kurmak isteyen arkadaşlara destek amaclı bu konuyu açayım benim gibi aramasınlar.

Arkadaşlar Sorun Şöyle ;
1 - MHMS Klasörünün içindeki : classlarim ve mhms_admin\classlarim içlerindeki database.php yi düzenleyeceğiz.
2 - Database.php lerin içindeki .bash_history' yazısını siliyoruz sorun çözülüyor.
sen ne tür bir kralsın :D yarım saattir deli oldum saol sayende çözdüm

@rayso45 nedemek ben teşekkür ederim. zamanında bende az aramadım :)

Konu uygun alana taşındı.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri