Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

MHMS Panel Beyaz Ekran,Database.php Hatası Çözümü

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Her Yerde Aradım Fakat Hiç Bir Yerde Çözümünü Bulamamıştım ama sonradan kendi testlerimle sorunu çözdüm.
Arkadaşlar Hiç Bir Yerde Sorunun Cevabı Yok Yazılmamış Bende MHMS Kurmak isteyen arkadaşlara destek amaclı bu konuyu açayım benim gibi aramasınlar.

Arkadaşlar Sorun Şöyle ;
1 - MHMS Klasörünün içindeki : classlarim ve mhms_admin\classlarim içlerindeki database.php yi düzenleyeceğiz.
2 - Database.php lerin içindeki .bash_history' yazısını siliyoruz sorun çözülüyor.

Merhaba,
Her Yerde Aradım Fakat Hiç Bir Yerde Çözümünü Bulamamıştım ama sonradan kendi testlerimle sorunu çözdüm.
Arkadaşlar Hiç Bir Yerde Sorunun Cevabı Yok Yazılmamış Bende MHMS Kurmak isteyen arkadaşlara destek amaclı bu konuyu açayım benim gibi aramasınlar.

Arkadaşlar Sorun Şöyle ;
1 - MHMS Klasörünün içindeki : classlarim ve mhms_admin\classlarim içlerindeki database.php yi düzenleyeceğiz.
2 - Database.php lerin içindeki .bash_history' yazısını siliyoruz sorun çözülüyor.
sen ne tür bir kralsın :D yarım saattir deli oldum saol sayende çözdüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri