mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yayın açmak hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gamer90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 452

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba yayın yapan arkadaşlar bir yardımcı olabilirse sevinirim.
Yayın açmayı düşünüyorum ve bu konuda sizlerden bilgi almak istiyorum.Öyle aham şaham param yok.
Alınabilecek ekipman listesi yazabilirseniz çok sevinirim.
Hepinize şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba yayın yapan arkadaşlar bir yardımcı olabilirse sevinirim.
Yayın açmayı düşünüyorum ve bu konuda sizlerden bilgi almak istiyorum.Öyle aham şaham param yok.
Alınabilecek ekipman listesi yazabilirseniz çok sevinirim.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Öyle pahalı klavye veya farelere para vermene gerek yok. Mikrofonun, kameran ve internet yeterli düzeyde olsun yeterli şimdilik. Bütçen ne kadar bu arada ?

Merhaba,

internet upload hızın yüksek olmalı ve bir adet mikrofon başlangıçta fazlasıyla yeterlidir. Yayın yapmak için yeni çevrebirimlerine ihtiyacın yoktur ama bilgisayarının yayın sürecinde kasmaması için iyi bir sistem şarttır.

Normalde bir oyunda 30 FPS alıp akıcı oynayabilirken yayın açtığında FPS'in düşecektir ve akıcılığı kaybedecektir. Bu yayında da belli olacağı için izleyici kaybedersin.

Bilgisayar ve internet konusunda sorunum yok, ancak kamera olarak önerebileceğiniz birşey var mıdır aslında esas bunu öğrenmek için açmıştım başlığı arkadaşlar.Ayrıca yanıtlarınız ve yardımlarınız içinde teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri