InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Arkadia2 Source [1-120] Whitout Bugs - Helia01 version.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helia01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 331
  • Görüntüleme Görüntüleme 74K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim verdiğim kod ile güvenliğin hiçbir alakası yokki.
valla şaşırttı benıte 10 15 car actım hepsınte guvenlık sıstemıne sıfre gırerken bu ıslemı bu katar hızlı yapamazsın tıyor

valla şaşırttı benıte 10 15 car actım hepsınte guvenlık sıstemıne sıfre gırerken bu ıslemı bu katar hızlı yapamazsın tıyor
Başka bir yeri bozmuşsundur. Benim verdiğim kod gölge savaşçısı kesilirken sana verilen yıl dönümü parasını etkisizleştiriyor o kadar.

Başka bir yeri bozmuşsundur. Benim verdiğim kod gölge savaşçısı kesilirken sana verilen yıl dönümü parasını etkisizleştiriyor o kadar.
SIMdI KALdIRdIM dUZELdI BEN BILE ANLAMAdM BUNLA NE ALAKASI VARSA GOLGE SAVASCISININ

SIMdI KALdIRdIM dUZELdI BEN BILE ANLAMAdM BUNLA NE ALAKASI VARSA GOLGE SAVASCISININ
Gölge savaşçısı fixi olmadan da hareket ettikçe aynı yazı tekrarlanıyor. (Güvenlik açıkken) Bence de o başka bir şeyle alakalı.

Arkadaşlar 9 kişilik bir ekibimiz ve test serverimiz var sorun tespiti ve çözümü hakkında çalışıp aramızda paylaşımlar yapıyoruz ilgilenen ve files ile uğraşan herkes beni skype adresimden eklesin skype: oktemermert@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri