HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne yapayım ki gıcık oluyorum senin yorumlarını gördükçe.Farkındaysan Sana Yazmadım , sistem kime aitse ona yazdım.
Tamam kardeşim ben yinede uyarımı yapayım konuda benim adımı kullanmayacaksın yorumlarında
ve düzgünce yazacaksan canım kurban olsun fakat gelipte örnek veriyorum " Ah mehmet " falan yazacaksan seni şimdiden şöyle konunun dışarısına alayım
usta nasıl aktif edilir sistemNe yapayım ki gıcık oluyorum senin yorumlarını gördükçe.
Tamam kardeşim ben yinede uyarımı yapayım konuda benim adımı kullanmayacaksın yorumlarında
ve düzgünce yazacaksan canım kurban olsun fakat gelipte örnek veriyorum " Ah mehmet " falan yazacaksan seni şimdiden şöyle konunun dışarısına alayım
kardeşim teşekkür ediyorum," uicards.py " tam oalrak ne işe yarıyor anlamadım hangi event için lazım , birde sistemi ekledim ama bende event buton olmadığı icin test edemedim sıfır alt yapı okey etk. bile yok btonu yüklesem otomtaik gelirmi oraya yoksa önce okey card mı eklemem lazm
Son düzenleme: