- Konular
- 39
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 6
- DevLira
- -38
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu yeniden güncellenmiştir.
- Konular
- 39
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 6
- DevLira
- -38
Azcık incelesen anlarsın azcık incelemen lazım.kardeşim teşekkür ediyorum," uicards.py " tam oalrak ne işe yarıyor anlamadım hangi event için lazım , birde sistemi ekledim ama bende event buton olmadığı icin test edemedim sıfır alt yapı okey etk. bile yok btonu yüklesem otomtaik gelirmi oraya yoksa önce okey card mı eklemem lazm
Yapamazsan team verirsin
- Konular
- 108
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 10d 49m
- Reaksiyon Skoru
- 378
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 18
ahaha
Azcık incelesen anlarsın azcık incelemen lazım.
Yapamazsan team verirsin
Tamamdır azıcık inceleyim o zman
eklerken buton yok diye hata verir diye düşündüm vermedi birde bir kod var game py de def openquest le baslayan onu yapınca kenardaki görev butonları gidiyor acilmiyor onu iptal edince geliyor ekleyeceklerin bilgisine- Katılım
- 6 Tem 2018
- Konular
- 39
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 6
- DevLira
- -38
birazcık araştırsan var ya dünyalar senin olur ama işte görüyorsun araştırmamışsın gördüğüm kadarıyla o dediğin sorunun çözümünü paylaşıyım.Tamamdır azıcık inceleyim o zmaneklerken buton yok diye hata verir diye düşündüm vermedi birde bir kod var game py de def openquest le baslayan onu yapınca kenardaki görev butonları gidiyor acilmiyor onu iptal edince geliyor ekleyeceklerin bilgisine
ConstInfo.py açılır
INPUT_IGNORE = 0
Eklenir. Zaten openquest fonksiyonunda bu kod geçiyor azcık mantık azcık akıl yürütsen dünyayı fethedersinde işte
neyse buda sorunun çözümü- Katılım
- 22 Haz 2013
- Konular
- 108
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 10d 49m
- Reaksiyon Skoru
- 378
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 18
birazcık araştırsan var ya dünyalar senin olur ama işte görüyorsun araştırmamışsın gördüğüm kadarıyla o dediğin sorunun çözümünü paylaşıyım.
ConstInfo.py açılır
INPUT_IGNORE = 0
Eklenir. Zaten openquest fonksiyonunda bu kod geçiyor azcık mantık azcık akıl yürütsen dünyayı fethedersinde işteneyse buda sorunun çözümü
Sayın piton
gece 12 de mount sistemi eklerken sash + Costume weapon bozuldu onlarla uğraşırken merak dan ekledim
bineğin üzerinde emiş değeri yazıp costume weapon lar çoğu bozuldu hepsini halledip bunu ekledim beynimin hala çalışıyor olması bile güzel birak araştırmayı