noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Event Takvimi Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tıslayanpiton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu yeniden güncellenmiştir.

kardeşim teşekkür ediyorum," uicards.py " tam oalrak ne işe yarıyor anlamadım hangi event için lazım , birde sistemi ekledim ama bende event buton olmadığı icin test edemedim sıfır alt yapı okey etk. bile yok btonu yüklesem otomtaik gelirmi oraya yoksa önce okey card mı eklemem lazm
Azcık incelesen anlarsın azcık incelemen lazım.
Yapamazsan team verirsin

Tamamdır azıcık inceleyim o zman :) eklerken buton yok diye hata verir diye düşündüm vermedi birde bir kod var game py de def openquest le baslayan onu yapınca kenardaki görev butonları gidiyor acilmiyor onu iptal edince geliyor ekleyeceklerin bilgisine
birazcık araştırsan var ya dünyalar senin olur ama işte görüyorsun araştırmamışsın gördüğüm kadarıyla o dediğin sorunun çözümünü paylaşıyım.

ConstInfo.py açılır

INPUT_IGNORE = 0

Eklenir. Zaten openquest fonksiyonunda bu kod geçiyor azcık mantık azcık akıl yürütsen dünyayı fethedersinde işte :D neyse buda sorunun çözümü

birazcık araştırsan var ya dünyalar senin olur ama işte görüyorsun araştırmamışsın gördüğüm kadarıyla o dediğin sorunun çözümünü paylaşıyım.

ConstInfo.py açılır

INPUT_IGNORE = 0

Eklenir. Zaten openquest fonksiyonunda bu kod geçiyor azcık mantık azcık akıl yürütsen dünyayı fethedersinde işte :D neyse buda sorunun çözümü

Sayın piton :) gece 12 de mount sistemi eklerken sash + Costume weapon bozuldu onlarla uğraşırken merak dan ekledim :D bineğin üzerinde emiş değeri yazıp costume weapon lar çoğu bozuldu hepsini halledip bunu ekledim beynimin hala çalışıyor olması bile güzel birak araştırmayı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri