- Konular
- 409
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 250
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu konu daha önce paylaşıldı farkındayım ancak paylaşılan yanlış bilmiyorsam 1gb birşeydi yani benim gibi interneti kötü olanlar için aşırı fazla bu paylaştığım sadece 306KB Ve Kurulumu gayet basit yıllardır bunu kullanıyorum ve hiçbir oyunda hata almadım hata alanlara çoğu kez yardımcı olmuştur
İsteyen paylaşan arkadaşınınkini kullanır isteyen benim buda bir alternatiftir tabi umarım beğenirsiniz iyi forumlar...
ORJİNAL KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3595...na-vb-pvpye-giremeyenler-icin-royaldesigndan/
1.Adım: İleri Tuşuna Basıyoruz Şuan Bende Gelmiyor Ancak Sizde Kurulum Yapıcak Ortalama 30DK Gibi Bir Süre Zarfında Oluyor Tabi Bazen 15DK Değişiklik Gösteriyor
2.Adım: Kurulumdan Sonra Önümüze Bu Ekran Gelicek İleri Tuşuna Basıyoruz
3.Adım: Gözat Basıp Hangi Bölüme Kurulucağınızı Seçin Ondan Sonra Gelicek Ekran Kur Diyoruz Kuruyor Oda Ortalama 2-3DK Civarı Sürüyor Kurulum Bu Kadar Basit
ORJİNAL KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3595...na-vb-pvpye-giremeyenler-icin-royaldesigndan/
1.Adım: İleri Tuşuna Basıyoruz Şuan Bende Gelmiyor Ancak Sizde Kurulum Yapıcak Ortalama 30DK Gibi Bir Süre Zarfında Oluyor Tabi Bazen 15DK Değişiklik Gösteriyor
2.Adım: Kurulumdan Sonra Önümüze Bu Ekran Gelicek İleri Tuşuna Basıyoruz
3.Adım: Gözat Basıp Hangi Bölüme Kurulucağınızı Seçin Ondan Sonra Gelicek Ekran Kur Diyoruz Kuruyor Oda Ortalama 2-3DK Civarı Sürüyor Kurulum Bu Kadar Basit
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 51
- Online süresi
- 4ay 1g
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 209
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 5,864
- DevLira
- 12
He bu eski dosya bem bunu biliyom bu hali 1 99 halinden kalmalarmi 
- Konular
- 409
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 250
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
He bu eski dosya bem bunu biliyom bu hali 1 99 halinden kalmalarmi![]()
Valla bunun ile hem güncel olan tr giriş yaptım hemde pvp lere hiçbir sorun yaşamadım ve tr yüzünden pvp serverlere giremeyen arkadaşlara yolladım %90 sorunu çözüldü iş görüyor yani
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 16
- TM Yaşı
- 10 Yıl 22 Gün
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
eyw kardo 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)