Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 TR Temiz Kurulum Pack Sadece 306KB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StarX17

(Mavi Ruh) - Grotherim ❤
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
409
Reaksiyon Skoru
1,621
Altın Konu
0
Başarım Puanı
250
TM Yaşı
8 Yıl 5 Ay 14 Gün
MmoLira
383
DevLira
-130

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bu konu daha önce paylaşıldı farkındayım ancak paylaşılan yanlış bilmiyorsam 1gb birşeydi yani benim gibi interneti kötü olanlar için aşırı fazla bu paylaştığım sadece 306KB Ve Kurulumu gayet basit yıllardır bunu kullanıyorum ve hiçbir oyunda hata almadım hata alanlara çoğu kez yardımcı olmuştur :) İsteyen paylaşan arkadaşınınkini kullanır isteyen benim buda bir alternatiftir tabi umarım beğenirsiniz iyi forumlar...

ORJİNAL KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3595...na-vb-pvpye-giremeyenler-icin-royaldesigndan/

1.Adım: İleri Tuşuna Basıyoruz Şuan Bende Gelmiyor Ancak Sizde Kurulum Yapıcak Ortalama 30DK Gibi Bir Süre Zarfında Oluyor Tabi Bazen 15DK Değişiklik Gösteriyor

14c45d0a94.png

2.Adım: Kurulumdan Sonra Önümüze Bu Ekran Gelicek İleri Tuşuna Basıyoruz

92ca1dc23f.png

3.Adım: Gözat Basıp Hangi Bölüme Kurulucağınızı Seçin Ondan Sonra Gelicek Ekran Kur Diyoruz Kuruyor Oda Ortalama 2-3DK Civarı Sürüyor Kurulum Bu Kadar Basit

d2fc1d7138.png

He bu eski dosya bem bunu biliyom bu hali 1 99 halinden kalmalarmi :D

He bu eski dosya bem bunu biliyom bu hali 1 99 halinden kalmalarmi :D

Valla bunun ile hem güncel olan tr giriş yaptım hemde pvp lere hiçbir sorun yaşamadım ve tr yüzünden pvp serverlere giremeyen arkadaşlara yolladım %90 sorunu çözüldü iş görüyor yani

Teşekkürler 306kb :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri