M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Düşüncelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tıslayanpiton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tıslayanpiton

SAYKO PET PİSAYKO PET MARUL YERMİSİN PİSAYKO PET
TM Üye
Üye
Konular
39
Çözüm
8
Reaksiyon Skoru
92
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
6
DevLira
-38
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Önüne gelen moderatör olmaya başlamış çok yazık forumun seviyesi gitgide düşüyor.
Ellerini şaklatsalar moderatör oluyorlar bu forumu çok gözümde büyüttüm herhalde okadarda büyütülcek bir tarafı yokmuş gibime geliyor.
Düşündüklerim bukadarla sınırlı değil fakat şimdilik içimdekileri buraya dökme hissi duydum oyüzden kusura bakmayın

Açtı ağzını, yumdu gözünü :D

Eskiden daha zordu evet ama artık çalışan emeğinin karşılığını hızlı alıyor diyelim :)

Önüne gelen moderatör olmaya başlamış çok yazık forumun seviyesi gitgide düşüyor.
Ellerini şaklatsalar moderatör oluyorlar bu forumu çok gözümde büyüttüm herhalde okadarda büyütülcek bir tarafı yokmuş gibime geliyor.
Düşündüklerim bukadarla sınırlı değil fakat şimdilik içimdekileri buraya dökme hissi duydum oyüzden kusura bakmayın
tek bir kişiyle fikir ayrılığına düşünce böyle bir yorum yapman yanlış :) burada ciddi çalışanlarda var.. bizim kazanmak isteyip bazı yanlışlarını görmezden geldiklerimizde.. tamamen yanlış olanı barındırmıyoruz ama... tek bir durumdan böyle bir düşünce çıkartıcaksan buna da birşey yapamayız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri