- Konular
- 39
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 6
- DevLira
- -38
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Önüne gelen moderatör olmaya başlamış çok yazık forumun seviyesi gitgide düşüyor.
Ellerini şaklatsalar moderatör oluyorlar bu forumu çok gözümde büyüttüm herhalde okadarda büyütülcek bir tarafı yokmuş gibime geliyor.
Düşündüklerim bukadarla sınırlı değil fakat şimdilik içimdekileri buraya dökme hissi duydum oyüzden kusura bakmayın
Ellerini şaklatsalar moderatör oluyorlar bu forumu çok gözümde büyüttüm herhalde okadarda büyütülcek bir tarafı yokmuş gibime geliyor.
Düşündüklerim bukadarla sınırlı değil fakat şimdilik içimdekileri buraya dökme hissi duydum oyüzden kusura bakmayın
- Konular
- 74
- Çözüm
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 387
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- 430
- DevLira
- -21
Açtı ağzını, yumdu gözünü 

- Konular
- 39
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 6
- DevLira
- -38
<3Açtı ağzını, yumdu gözünü![]()
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Eskiden daha zordu evet ama artık çalışan emeğinin karşılığını hızlı alıyor diyelim 

- Konular
- 1,811
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
tek bir kişiyle fikir ayrılığına düşünce böyle bir yorum yapman yanlışÖnüne gelen moderatör olmaya başlamış çok yazık forumun seviyesi gitgide düşüyor.
burada ciddi çalışanlarda var.. bizim kazanmak isteyip bazı yanlışlarını görmezden geldiklerimizde.. tamamen yanlış olanı barındırmıyoruz ama... tek bir durumdan böyle bir düşünce çıkartıcaksan buna da birşey yapamayız 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...