Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[ACEMİ] Loading Ekrani için Tasarimim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErnestoChe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 646

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Basliktada belirttiğim gibi acemiyim iyi kötü yorumlarinizi bekliyorum.

ED98vv.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kardeşim öncellikle ellerine sağlık öyle grafikten çokta anlamasamda gene bir yorum yapmak istiyorum öncelikle sol alta koyduğun wallper çok gereksiz olmuş oraya ondan sonra üste bulunan oyun yükleniyor kısmını alt tarafa koysaydın çok daha iyi olur tamda alt tarafa değil tabi onun dışında amatörlüğüne göre gayet başarılı

Kardeşim öncellikle ellerine sağlık öyle grafikten çokta anlamasamda gene bir yorum yapmak istiyorum öncelikle sol alta koyduğun wallper çok gereksiz olmuş oraya ondan sonra üste bulunan oyun yükleniyor kısmını alt tarafa koysaydın çok daha iyi olur tamda alt tarafa değil tabi onun dışında amatörlüğüne göre gayet başarılı
Öncelikle yorumun için Teşekkürler.Aga oraya o resmi koymak yerine oyundaki herhangi bir sistemin fotoğrafını koymayı düşünüyordum. Oyundaki yeniliklerden(sistemlerden) oyuncuların haberdar olmasi için. Şimdilik boş kalmasin diye o resmi koydum. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri