mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[ACEMİ] Loading Ekrani için Tasarimim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErnestoChe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 646

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle yorumun için Teşekkürler.Aga oraya o resmi koymak yerine oyundaki herhangi bir sistemin fotoğrafını koymayı düşünüyordum. Oyundaki yeniliklerden(sistemlerden) oyuncuların haberdar olmasi için. Şimdilik boş kalmasin diye o resmi koydum.
Alttaki şekilde hemen hemen :D
ED98vv.jpg

RESMİ OKANIN FILES KONUSUNDAN ALDIM.

Son düzenleme:
Dostum ellerine sağlık ama loading bahsediyorsunuz yaptığın yenilikleri sitene tanıtım indexine veya facebook paylaşabilirsin yani bana göre tabi saçma bir anlayış olmuş :) ama yinede biraz çaba gösterirsen ortaya güzel şeyler çıkartırsın bundan şüphem yok :)
Bence Tanıtım indexini pek inceleyen yok gibime geliyor en azindan ben incelemiyorum. Ama Dediğin Şekilde Bi deniyeceğim şimdi.

Dostum ellerine sağlık ama loading bahsediyorsunuz yaptığın yenilikleri sitene tanıtım indexine veya facebook paylaşabilirsin yani bana göre tabi saçma bir anlayış olmuş :) ama yinede biraz çaba gösterirsen ortaya güzel şeyler çıkartırsın bundan şüphem yok :)
Q2OMVg.jpg

Heralde Böyle Birşeyden Bahsediyorsun ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri