Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar, Metin2 Hileleri bölümüne özel editör alımı yapacaz ve bu editörler de normal deneme moderatör alımlarının aksine konu, mesaj sayısı vb. özelliklerin aksine bölümle ilgili ve paylaşım yapılabilecek kişileri değerlendirmeye alarak editör olarak alacığınız. Önceliğimiz konu açabilecek kişiler olup daha sonrasında bölüm düzenini sağlayabilecek kişiler olacaktır. Başvurularınızı konu altından yapabilirsiniz, seçildiğiniz takdir de size forum içerisin de bilgilendirme amacıyla özel mesaj gönderilecektir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çok yakın bir zamanda sonuçlandıracağız konuyu. Başvurmayı düşünenler için son şans. Bu alımlardan sonra uzun bir süre editör alımı yapmayacağız.
Metin2 Hile Bölmünü Uzun Süredir Çok İstiyodum Hile Paylasımı Yapmaktayım Hileler Bana Aİt Olmasada Paylasım Yapıyorum
Görevi Yapabilirim Teşekkürler.
Görevi Yapabilirim Teşekkürler.
Çok yakın bir zamanda sonuçlandıracağız konuyu. Başvurmayı düşünenler için son şans. Bu alımlardan sonra uzun bir süre editör alımı yapmayacağız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)