Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar parayla aldıgım filesi sizinle paylaşıyorum [SarıyerBilisim] adlı arkadaşım almıştı size sunuyorum
kendisi isteği üzerine paylaşıyorum files konusu kaldırılırsa özelden mesaj atın ordan veririm linkini 2 tane sorunu var filesin çözüp oyun açabilirler farklı forumlarda da paylaşılcaktır 2-3 saate upload olur sadece beklemede kalın
bu filesi alan arkadaşım files işlerinden anlamadı için eski sürümünü satmış herhalde
300 tl verip aldı
hatta konu kaldırılırsa diye özelden mesaj atın skype adresimi veriyim ordan atıyım linki
LİNK :
(Taratamadim indiren arkadaşlardan ricam taratıp ss atarlarsa sevinirim)
--------------------FİLES SORUNLARI-----------------
1. Offlineshop MySQL şişiriyor kaldırıp great offlineshop ekliyebilirsiniz
2. Boss siralası sistemi MySQL şişiriyor fixi paylaşılmıştı
Mert polat ve sayamadıgım bi kaç kişi daha var bu kişilerden files almayın]
[Bu files daha önce paylaşılmış sonra kaldırılmış sanırsam buyrun tekrar paylaşıyorum]
[3-5 sistem eksiği var ücretli fileside ki ile gösteremediğim bir kaç sistem daha var]
[KONU GÜNCELLENMİCEKTİR.]
kendisi isteği üzerine paylaşıyorum files konusu kaldırılırsa özelden mesaj atın ordan veririm linkini 2 tane sorunu var filesin çözüp oyun açabilirler farklı forumlarda da paylaşılcaktır 2-3 saate upload olur sadece beklemede kalın
bu filesi alan arkadaşım files işlerinden anlamadı için eski sürümünü satmış herhalde
300 tl verip aldı
hatta konu kaldırılırsa diye özelden mesaj atın skype adresimi veriyim ordan atıyım linki
LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Taratamadim indiren arkadaşlardan ricam taratıp ss atarlarsa sevinirim)
--------------------FİLES SORUNLARI-----------------
1. Offlineshop MySQL şişiriyor kaldırıp great offlineshop ekliyebilirsiniz
2. Boss siralası sistemi MySQL şişiriyor fixi paylaşılmıştı
Mert polat ve sayamadıgım bi kaç kişi daha var bu kişilerden files almayın]
[Bu files daha önce paylaşılmış sonra kaldırılmış sanırsam buyrun tekrar paylaşıyorum]
[3-5 sistem eksiği var ücretli fileside ki ile gösteremediğim bir kaç sistem daha var]
[KONU GÜNCELLENMİCEKTİR.]
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
format sonrasında hatalara bakarım .
ellerine sağlık kardeşim beklemedeyiz bakalımbu aralar herkes coştu
özele gel skype adresini bırak konu kaldırılırsa ordan da atarım sorunlar ile 0 sıkıntı
adamsın live:kuduztilkii skype adresim özeldende yazdım hocam <3özele gel skype adresini bırak konu kaldırılırsa ordan da atarım sorunlar ile 0 sıkıntı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)