Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hiç denemedimNormal Envanterde 2 3 slot boş yer bırakıp ticaretten bk aldığınızda Envanterinizde boş yer yok gibi hatası varmı denediniz mi
Hayır , sistem şuan ki haliyle sorunsuzdur.Normal Envanterde 2 3 slot boş yer bırakıp ticaretten bk aldığınızda Envanterinizde boş yer yok gibi hatası varmı denediniz mi
Merhaba,
Arkadaştan ücretli alıp kurmuştum. Bir çok kısmı fixlidir. Benim gördüğüm sorunlar sandık ve nesne envanter kısımları full olarak dolmuyordu diğer 2 envanter ise full doluyor ve dolunca dolu diye hata veriyordu. itemler otomatik üst üste almıyor. Onun haricinde işleyişi etkileyecek bir sorunla karşılaşmadım.
Arkadaştan ücretli alıp kurmuştum. Bir çok kısmı fixlidir. Benim gördüğüm sorunlar sandık ve nesne envanter kısımları full olarak dolmuyordu diğer 2 envanter ise full doluyor ve dolunca dolu diye hata veriyordu. itemler otomatik üst üste almıyor. Onun haricinde işleyişi etkileyecek bir sorunla karşılaşmadım.
Bunlarında fixleri gelse iyi olur. Sorunları yazdığın için teşekkürlerMerhaba,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)