Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
It won't let me move items from one slot to another
Can someone help me?
Can someone help me?
Son düzenleme:
Dalgamı geçiyorsunuz siz kardeşim böyle paylaşım olmaz olsun 2.5 saattir uğraşıyorum.. Paylaşılan kaynak kodları kendine göre ayarlı sırf ben ekledim arkadaşlar alın size kanıt diye atıyorsun ama envanter sayfa çoğaltma işleminden farklı farklı yöntemler var ve sen kendi kullandığın yönteme göre anlatmışsın. Onu geçtim client sourcede eksik anlatım yapmışsın hadi onuda atlayalım benim hatam olsun paylaşılan root dosylarında k envanterinin yanında başka sistemlerde dahil edilmiş. Onu çöz bunu çöz ekledim eklemesine ama yeter sildim kaldırdım olmaz olsun böyle sistem
Dalgamı geçiyorsunuz siz kardeşim böyle paylaşım olmaz olsun 2.5 saattir uğraşıyorum.. Paylaşılan kaynak kodları kendine göre ayarlı sırf ben ekledim arkadaşlar alın size kanıt diye atıyorsun ama envanter sayfa çoğaltma işleminden farklı farklı yöntemler var ve sen kendi kullandığın yönteme göre anlatmışsın. Onu geçtim client sourcede eksik anlatım yapmışsın hadi onuda atlayalım benim hatam olsun paylaşılan root dosylarında k envanterinin yanında başka sistemlerde dahil edilmiş. Onu çöz bunu çöz ekledim eklemesine ama yeter sildim kaldırdım olmaz olsun böyle sistem
Hi,
I added this system but I have two errors that I am able to solve.
1 - How can I move items from inventory k to special inventory?
2 - When items go to special inventory they don't stack correctly.
Is there a solution to these problems?
Thanks.
I added this system but I have two errors that I am able to solve.
1 - How can I move items from inventory k to special inventory?
2 - When items go to special inventory they don't stack correctly.
Is there a solution to these problems?
Thanks.
Son düzenleme:
sende bir sıkıntı olabilir mi acaba? evet bazı yerlerde fazlalık var bazı sistemlere uyumlu yapılmış oraları "#" kapat ileride onlarıda ekleyince sıkıntı yaşamazsınDalgamı geçiyorsunuz siz kardeşim böyle paylaşım olmaz olsun 2.5 saattir uğraşıyorum.. Paylaşılan kaynak kodları kendine göre ayarlı sırf ben ekledim arkadaşlar alın size kanıt diye atıyorsun ama envanter sayfa çoğaltma işleminden farklı farklı yöntemler var ve sen kendi kullandığın yönteme göre anlatmışsın. Onu geçtim client sourcede eksik anlatım yapmışsın hadi onuda atlayalım benim hatam olsun paylaşılan root dosylarında k envanterinin yanında başka sistemlerde dahil edilmiş. Onu çöz bunu çöz ekledim eklemesine ama yeter sildim kaldırdım olmaz olsun böyle sistem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)