HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 fix daha yapman gerekiyor yoksa kullanılmaz 

2 fix daha yapman gerekiyor yoksa kullanılmaz![]()
Hangileri üstad
Bekliyordum Fixli Halinin Paylaşılmasını Buglu Kurupta Filesi Bozmak İstemedim Teşekkürler Kanıt Atarım Kurunca
Bir hayırsıza satarken paylaşıcağını söylediği için paylaşıyorum.
İyi kullanmalar içinde anlatımı mevcut.
Full fix dosyası herşeyi yükledikten sonra oyuna bir kontrol edin sonra bir daha benim c taraflı ve python taraflı fixlerimi atın.
Ekleyen arkadaşlar kanıt atarsa sevinirim
İyi geceler...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BK ENVANTERI SORUNU SIMDILIK BOYLE FIXLEYEN OLURSADA ATARIM BU FIX BECERI ENVANTERINDEN NORMAL ENVANTERE TASIMA IZNI
charitem.cpp aç ve arat
Kod:bool CHARACTER::MoveItem(TItemPos Cell, TItemPos DestCell, BYTE count)
altında bunu bul
Kod:if (Cell.IsSkillBookInventoryPosition() && !DestCell.IsSkillBookInventoryPosition())
değiştir komple kod satırınısonra bunu aratC++:/*if (Cell.IsSkillBookInventoryPosition() && !DestCell.IsSkillBookInventoryPosition()) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "<Dark Sistem> Bu islemi yapamazsin! "); return false; }*/
C++:if (Cell.IsDefaultInventoryPosition() && DestCell.IsSkillBookInventoryPosition())
bunuda değiştir
C++:/*if (Cell.IsDefaultInventoryPosition() && DestCell.IsSkillBookInventoryPosition()) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "<Dark Sistem> Bu islemi yapamazsin! "); return false; }*/
Paylaşım için teşekkürler hocam.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)