Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şuan bu envanterin tek sıkıntısı beceri kitapı envanterinde bk okumaması boşa çıkmadığım için bakamıyorum onun fixinide atınca sorunsuz olucak ve satılan K envanteri felan hikaye kalır yanında.
Yok hocam verdiğiniz fixler baya iyi şeyler. Ben sorun arıyorsunuzdur diye yazmak istedim.Kardeşim istek geldikçe fix atıyorum burda yazan şeyler kolay şeyler. Benim verdiğim k çoğu fixliydi. Bu gaya ve cube gelicek olursak onlar python taraflı oralara sadece player.SLOT_TYPE_ENVANTERISMI şeklinde olucak onlar basit şeyler. Bu konuda paylaştığım fixleri kimse ücretsiz vermez kardeşim.
Yanlış anlamayın beni. Ciddi Anlamda Sizin gibi böyle konusunu Sürekli takip eden birisini ilk defa görüyorum elinize sağlık <3
Sadece bilgilendirmek istedim .p
Ordaki basit şeyleride atiyim istersen konuya.Yok hocam verdiğiniz fixler baya iyi şeyler. Ben sorun arıyorsunuzdur diye yazmak istedim.
Yanlış anlamayın beni. Ciddi Anlamda Sizin gibi böyle konusunu Sürekli takip eden birisini ilk defa görüyorum elinize sağlık <3
Sadece bilgilendirmek istedim .p
Fark etmez atarsan güzel olur hocamOrdaki basit şeyleride atiyim istersen konuya.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)