Güzel türk insanın bu huyunu sevmiyorum. Bak bilmediğin bir konu değilmi neden yorum yapıyorsun? Level limiti mantığı şöyle çalışır limite 75 yazarsın 75 levelden üstü herkese çıkar lakin 75 altı çıkmaz mavi ejderhaya 75 altı biri sürgüne girmeden nasıl kesicek ejderhayı? Lütfen bir konu hakkında bilmiyorsan bile sessizce izle ortalığı.Haklısınız ama konu sahibi 105 seviyede de atsın demiş. Sorunu yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Güzel türk insanın bu huyunu sevmiyorum. Bak bilmediğin bir konu değilmi neden yorum yapıyorsun? Level limiti mantığı şöyle çalışır limite 75 yazarsın 75 levelden üstü herkese çıkar lakin 75 altı çıkmaz mavi ejderhaya 75 altı biri sürgüne girmeden nasıl kesicek ejderhayı? Lütfen bir konu hakkında bilmiyorsan bile sessizce izle ortalığı.Güzel türk insanın bu huyunu sevmiyorum. Bak bilmediğin bir konu değilmi neden yorum yapıyorsun? Level limiti mantığı şöyle çalışır limite 75 yazarsın 75 levelden üstü herkese çıkar lakin 75 altı çıkmaz mavi ejderhaya 75 altı biri sürgüne girmeden nasıl kesicek ejderhayı? Lütfen bir konu hakkında bilmiyorsan bile sessizce izle ortalığı.