Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Kırmızı Ejder Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alosefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    ejder metin2

alosefe

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Dostlar Metin2 Kırmızı Ejderi 75 lvl Kesince mob_drop_item e yazdıklarım düşüyor bunu 105 Kesince de Bu İtemlerin Çıkmasını İstiyorum Yardım Edin Lütfen.

Haklısınız ama konu sahibi 105 seviyede de atsın demiş. Sorunu yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Güzel türk insanın bu huyunu sevmiyorum. Bak bilmediğin bir konu değilmi neden yorum yapıyorsun? Level limiti mantığı şöyle çalışır limite 75 yazarsın 75 levelden üstü herkese çıkar lakin 75 altı çıkmaz mavi ejderhaya 75 altı biri sürgüne girmeden nasıl kesicek ejderhayı? Lütfen bir konu hakkında bilmiyorsan bile sessizce izle ortalığı.

Bakın siz anlamıyorsunuz herhalde. limit 75 'e lafım yok. Zaten kırmızı ejderha sürgünde olmaz diye biliyorum. Ben sadece "75 seviyede atan şeyler 105 seviyede de atsın" diyorum. Bende yurdum insanının çok bilenin , öğrenmeye çalışandan daha üstün olmasını sevmiyorum.

Güzel türk insanın bu huyunu sevmiyorum. Bak bilmediğin bir konu değilmi neden yorum yapıyorsun? Level limiti mantığı şöyle çalışır limite 75 yazarsın 75 levelden üstü herkese çıkar lakin 75 altı çıkmaz mavi ejderhaya 75 altı biri sürgüne girmeden nasıl kesicek ejderhayı? Lütfen bir konu hakkında bilmiyorsan bile sessizce izle ortalığı.
Senin yaşın kaç?

Ben burda bilmişlik taslamıyorum bu konu ile bilgimi ölçülür. Lakin görüş verdiğin şeyden haberin yok senin neyi konuştuğun hakkında bilginde yok onuda biliyorum senle tartışmıyorum onun için lakin sana önerim bilmediğin bir konuda sadece ortalığı izlemen

Tartışmaya gerek yok uzatmayacağım. Ha bu arada yaş yazıyor orda kör değilsen görürsün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri