Kod bilmediğini şu lafınla belli ettin.
Py dosyasındaki self.DSSButton = self.GetChild2("DSSButton") şu kod
uiscriptte olmazsa oyuna giremezsin hata verir.
bana bunu açıklasana peki ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
uiiventory.py de olduğu gibi bıraktım simyayıbana bunu açıklasana peki ?Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.uiiventory.py de olduğu gibi bıraktım simyayı
GetChild2 olduğunu fark etmedim GetChild komutunda dediğim şeyler geçerli.
Butonu Sysersiz Gizleme Yöntemi BuPython:## Dragon Soul Button { "name" : "DSSButton", "type" : "button", "x" : 114, "y" : 107, # "tooltip_text" : uiScriptLocale.TASKBAR_DRAGON_SOUL, # "default_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_01.tga", #"over_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_02.tga", #"down_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_03.tga", },
Böle yani
Sende Eklentiler Eksik Olabilir Çünkü uiinventory ve. Başka Yerlerden de Kod Çekiyor. Müsait Vakitte Tam Kodlarını Vereyim Eklersin Konuya Yanlış Anlama Konu Tam Olsun Maksatımtamam olabilir ha silmişin ha ## koymusun farkeden bişey yok
Butonu Sysersiz Gizleme Yöntemi Bu
Sende Eklentiler Eksik Olabilir Çünkü uiinventory ve. Başka Yerlerden de Kod Çekiyor. Müsait Vakitte Tam Kodlarını Vereyim Eklersin Konuya Yanlış Anlama Konu Tam Olsun Maksatım
Tamamdır Bekliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)