Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Metin2 Server Files Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan v2maul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cok eskiden beri bu işin icerisindeyim yani cok amatörce fakat yeni bi server acayım dedim files buldum servere uygun filesi kurucagım game mysql tamam ama src diye birşey cıkmış eskiden yokdu bu src felan :) nasıl kurucagım bilmiyorumda destek olabilirseniz eger
source dosyasının icinde 3 dosya var
1-ClientSRC
2-ServerSRC
3-DumpProto
Bunlar nasıl kuruluyor tam olarak bilmiyorum yardımcı olucak kişiler varmı :)

SRC'lik bi durum yoksa boşa kurma
yani bi hata olur düzenlersin SRC gerekir yada bi sistem eklicen SRC lazımdır anca o zaman build etmen lazım dha iyi bnce

Cok eskiden beri bu işin icerisindeyim yani cok amatörce fakat yeni bi server acayım dedim files buldum servere uygun filesi kurucagım game mysql tamam ama src diye birşey cıkmış eskiden yokdu bu src felan :) nasıl kurucagım bilmiyorumda destek olabilirseniz eger
source dosyasının icinde 3 dosya var
1-ClientSRC
2-ServerSRC
3-DumpProto
Bunlar nasıl kuruluyor tam olarak bilmiyorum yardımcı olucak kişiler varmı :)

1-ClientSRC
2-ServerSRC
3-DumpProto

1 - Client Source Oyunun Ana Giriş exe Dosyasının Açık Kaynak Dosyalarıdır Bunu Visual Stadio 2013 Genellikle 2013 Versiyonu İle Build ediyorlar.

2 - Server Source Oyunun (Game) Dosyasının Açık Kaynak Dosyalarıdır. Bunuda FreeBsd9.2 Versiyonlu Sunucuda veya localsunucuda ek dosyalar yükliyerek build edip oyuna yükliyebilirsiniz.

3 - Dump Proto , Oyunun İtem_proto , mob_proto dosyalarını kapatmaya yarıyan dosyalarıdır.

Okadarini biliyoz benn fleste item protoyu filezilladan cekiyor ama onu pcye cekemiyom acilmiyo yani

1-ClientSRC
2-ServerSRC
3-DumpProto

1 - Client Source Oyunun Ana Giriş exe Dosyasının Açık Kaynak Dosyalarıdır Bunu Visual Stadio 2013 Genellikle 2013 Versiyonu İle Build ediyorlar.

2 - Server Source Oyunun (Game) Dosyasının Açık Kaynak Dosyalarıdır. Bunuda FreeBsd9.2 Versiyonlu Sunucuda veya localsunucuda ek dosyalar yükliyerek build edip oyuna yükliyebilirsiniz.

3 - Dump Proto , Oyunun İtem_proto , mob_proto dosyalarını kapatmaya yarıyan dosyalarıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri