farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 vps-vds server kurulumu yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jdsezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar metin2 vps server nasıl kurulur bunun hakkında yardımcı olcak varmı forum'da çok konu dolaştım ama detaylı anlatan bir konuya ulaşamadım vps server kurduk diyelim metin2 nasıl içine kuruyoruz nasıl ip yaratıyoruz cmd'den aldığımız ip4 sürekli değişiyor nasıl yapıcağım ? ve domain nasıl metin2 kurulur yardım bekliyorum..

Merhabalar metin2 vps server nasıl kurulur bunun hakkında yardımcı olcak varmı forum'da çok konu dolaştım ama detaylı anlatan bir konuya ulaşamadım vps server kurduk diyelim metin2 nasıl içine kuruyoruz nasıl ip yaratıyoruz cmd'den aldığımız ip4 sürekli değişiyor nasıl yapıcağım ? ve domain nasıl metin2 kurulur yardım bekliyorum..

Bilgisayarına sabit ip bir server kurmaya çalışıyorsun sanırsam Kısaca anlatmaya çalışacağım sana

Bilgisayarında kurduğun sanal sunucularda ip nin sürekli değişmemesi için sysinstall > Configure > Networking > İnterFaces kısmına gelip İp V4 Gateway kısmını modem ara yüzü ip ni yapman lazım IPV4 Adress kısmını ise modem ara yüzü ip nin son hanesine 1 - 255 arası bir sayı eklemelisin örnek ipv4 gateway a 192.168.1.1 yazdın ipv4 adress e ise 192.168.1. 1 - 255 arası bir ip yazmalısın

İp sabitleme kısmında da www.duckdns.org adresinden sabit bir ip alabilirsin eğer bilgisayarındaki sanal sunucuya arkadaşlarını sokmak istiyorsan modem arayüzünden port açman gerekli gerekli portları bulmak için forumdan bakabilirsin.

Metin2 Serveri Sunucuma nasıl kuracam kısmına cevap bile vermek istemiyorum :))) Bağzılarımız FreeBSD'nin metin2 için yazıldığını düşünüyorlar yanlıştır forum üzerinden bir files bulup kurabilirsin kurulumu çok basit zaten

game dosyasını usr /game ye mysql dosyasını var /db ye atman gerekli sonra ssh den cd /usr / tar zxvf game.tar.gz
cd /var/db // tarzxvf mysql.tar.gz şekliinde kurabilirsin özet olarak anlatıyorum bu işlemler genelde files düzenlerken kullanılır eğer ciddi bir server kuracaksan bir firmadan vds alman gerekli ücretlendirmeleri araştırabilirsin.

hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D

hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D hayırlı olsun :D
Konu Hortlatmayalım Çözüme ulaşıldığı için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri