Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rohan2 Giriş İndex V1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StarX17

(Mavi Ruh) - Grotherim ❤
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
409
Çözüm
27
Reaksiyon Skoru
1,621
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
250
MmoLira
383
DevLira
-130
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba daha önce paylaşılan Rohan2 Giriş İndex düzenlemek istedim bana göre eski haline göre daha şık oldu tabi sizin kararınız kullanıcak olan sizsiniz ben sadece tasarlayıp sunuyorum beğenip beğenmemek sizin elinizde umarım beğenirsiniz kimse beni yanlış anlamasın amacımız orjinal konuya 2-3 eklenti yapıp fazla konu açmak değil belki benim yaptığımı kullanmak isteyen olur göze daha hoş gelen olur ben yine orjinal konu linkinide bırakıyorum isteyen onu isteyen bunu kullansın o size kalmış birşey iyi forumlar..

PEKİ NELER YAPILDI ?

1-) Arka Plan Png Değiştirildi.

2-) Buton Png Değiştirildi.

3-) F12 + Ctrl+u Engelli Uygulandı.

4-) Dosyada Ve İndex.Html Ufak Tefek Düzenlemer Yapıldı Çokta Mühim Değil Ama Temiz Hale Geldi.

ORJİNAL PAYLAŞILAN KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3640804-matakon-rohan2-giris-indexi/

52c1d8357c.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba daha önce paylaşılan Rohan2 Giriş İndex düzenlemek istedim bana göre eski haline göre daha şık oldu tabi sizin kararınız kullanıcak olan sizsiniz ben sadece tasarlayıp sunuyorum beğenip beğenmemek sizin elinizde umarım beğenirsiniz kimse beni yanlış anlamasın amacımız orjinal konuya 2-3 eklenti yapıp fazla konu açmak değil belki benim yaptığımı kullanmak isteyen olur göze daha hoş gelen olur ben yine orjinal konu linkinide bırakıyorum isteyen onu isteyen bunu kullansın o size kalmış birşey iyi forumlar..

PEKİ NELER YAPILDI ?

1-) Arka Plan Png Değiştirildi.

2-) Buton Png Değiştirildi.

3-) F12 + Ctrl+u Engelli Uygulandı.

4-) Dosyada Ve İndex.Html Ufak Tefek Düzenlemer Yapıldı Çokta Mühim Değil Ama Temiz Hale Geldi.

ORJİNAL PAYLAŞILAN KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3640804-matakon-rohan2-giris-indexi/

52c1d8357c.png

Emek, emek, emek elinize sağlık :)

İnanmayın indexi indirince bilgisayarınız rohan2'ye dönüşüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri