- Konular
- 409
- Çözüm
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba daha önce paylaşılan Rohan2 Giriş İndex düzenlemek istedim bana göre eski haline göre daha şık oldu tabi sizin kararınız kullanıcak olan sizsiniz ben sadece tasarlayıp sunuyorum beğenip beğenmemek sizin elinizde umarım beğenirsiniz kimse beni yanlış anlamasın amacımız orjinal konuya 2-3 eklenti yapıp fazla konu açmak değil belki benim yaptığımı kullanmak isteyen olur göze daha hoş gelen olur ben yine orjinal konu linkinide bırakıyorum isteyen onu isteyen bunu kullansın o size kalmış birşey iyi forumlar..
PEKİ NELER YAPILDI ?
1-) Arka Plan Png Değiştirildi.
2-) Buton Png Değiştirildi.
3-) F12 + Ctrl+u Engelli Uygulandı.
4-) Dosyada Ve İndex.Html Ufak Tefek Düzenlemer Yapıldı Çokta Mühim Değil Ama Temiz Hale Geldi.
ORJİNAL PAYLAŞILAN KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3640804-matakon-rohan2-giris-indexi/
PEKİ NELER YAPILDI ?
4-) Dosyada Ve İndex.Html Ufak Tefek Düzenlemer Yapıldı Çokta Mühim Değil Ama Temiz Hale Geldi.
ORJİNAL PAYLAŞILAN KONU: https://forum.turkmmo.com/konu/3640804-matakon-rohan2-giris-indexi/
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 34
- Çözüm
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 83
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 285
- DevLira
- 0
Emek, emek, emek elinize sağlıkMerhaba daha önce paylaşılan Rohan2 Giriş İndex düzenlemek istedim bana göre eski haline göre daha şık oldu tabi sizin kararınız kullanıcak olan sizsiniz ben sadece tasarlayıp sunuyorum beğenip beğenmemek sizin elinizde umarım beğenirsiniz kimse beni yanlış anlamasın amacımız orjinal konuya 2-3 eklenti yapıp fazla konu açmak değil belki benim yaptığımı kullanmak isteyen olur göze daha hoş gelen olur ben yine orjinal konu linkinide bırakıyorum isteyen onu isteyen bunu kullansın o size kalmış birşey iyi forumlar..
PEKİ NELER YAPILDI ?
![]()

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
İnanmayın indexi indirince bilgisayarınız rohan2'ye dönüşüyo
- Konular
- 409
- Çözüm
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
Akşam Eve Gidince Kontrol Edicem.İnanmayın indexi indirince bilgisayarınız rohan2'ye dönüşüyo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)