Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bevis V4 [Mert Polat]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BAGames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet kaç kişi.
Server açmaya
kalkacak.:D

files core veriyomuş dediler birinin server açıcacağını sanmıyorum ama geliştirilebilir bir files

Bir kaç gün önce satış konusun da görmüştüm filesi. Paylaşıldığı için çok üzüldüm, geçmiş olsun. @BeviS

Bevis güzel çalışmış paylaşılmasına üzüldüm onca emek gitmiş geçmiş olsun ben bu türkmmo da şunu anladım kimsenin değeri olmadığını öğrendim özelikle yönetimde yer alan bazı kişiler biz yöneticiyiz biz satış edeceğiz dercesine haraketleri de ayrı bir mesele 3 5 zırhı renklerini boyayıp 500 tl isteyenler utansın çok güzel arşiv hazırlamıştım paylaşacaktım ama bu yönetim ve forum paylaşımı hak etmiyor yönetimde sevilen isimler var onlar kendini biliyor sevilmeyenler de zaten korkuyor yeni karakterimi warez ederler diye o yüzden ne zaman forum ciddi anlamda tarafsız olduğunda paylaşımlarıma devam ederim tekrardan paylaşım için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık

Paylaşım için teşekkürler artık bu tür filesle açılmış serverler göreceğiz :) :clap2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri