- Konular
- 82
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 8mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 379
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 3,222
- DevLira
- 39
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Demek istiyor packta root yokbu FoxFS pack sistemi hakkında biraz bilgilendirselerdi iyiydi. Serverinfo.py düzenleyip pack kapattığımızda client syserr veriyor.
Syserr Kodu :
0809 02:32:26478 :: pack/root: Error Code 9
0809 02:32:00037 :: RunMain Error

- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 343
- DevLira
- 0
Bilmiyorum, kullanan birisi arkadaşıma bunu söylemiş.
Aynen hocam arkadasınla iletişime geçsek yardımcı olurmu ve arkadasının iletişim bilgileri varmı ?
- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,621
- DevLira
- 12
Hocam ben bir şekil FoxFS ile kilitleyip atıyorum. Kesin yanlış bir şekilde pack oluşturuyorum. O yüzden böyle bir hata veriyor.Demek istiyor packta root yok![]()
Pack işini hallettim. Aşağıdaki görsel kanıt olarak eklenebilir. @BAGames
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BeviS v4 Files - Pack Kapatma İşlemi Yapımı
İlk önce RMGames Açık Client.zip adlı zip dosyasını dışarı çıkartın.
Daha sonra RMGames Açık Client klasörüne girin. Bu klasörde Binary adında bir klasör oluşturun ve Binary klasörü içerisinde de pack adında bir klasör oluşturun.
Son hali : Örneğin " D:\RMGames Açık Client\Binary\pack " şeklinde ki gibi olacak.
Daha sonra RMGames Açık Client klasörüne geri gelip MakePack klasörüne girin. start.bat adındaki dosyayı çalıştır. (Bilinen dosya uzantılarını gizle seçeneği işaretli ise sadece start yazacaktır.)
Komut sisteminde ;
commands start/stop
name of archive : şeklinde yazı çıkacak ve o alana hangi pack dosyasını kapatmak istiyorsan onun adını yazıp enter tuşuna basacaksınız. İşlem bittikten sonra komut sisteminde Packing complete yazacaktır. Pack dosyalarının kapalı hali daha önce oluşturduğumuz Binary\pack klasörüne gidecektir. Oluşturduğunuz pack dosyalarını RMGames Server Client içerisinde bulunan pack klasörüne atın ve daha sonra hepsini temiz Metin2 klasörüne atıp oyuna rahatlıkla girebilirsiniz.
Tabi tüm bunlardan önce python 2.7.14 adlı programını kurmanız gerekiyor.
Bu pack konusunda takıldığınız bir şey olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...