romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bevis V4 [Mert Polat]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BAGames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu FoxFS pack sistemi hakkında biraz bilgilendirselerdi iyiydi. Serverinfo.py düzenleyip pack kapattığımızda client syserr veriyor.

Syserr Kodu :
0809 02:32:26478 :: pack/root: Error Code 9
0809 02:32:00037 :: RunMain Error
Demek istiyor packta root yok :)

Demek istiyor packta root yok :)
Hocam ben bir şekil FoxFS ile kilitleyip atıyorum. Kesin yanlış bir şekilde pack oluşturuyorum. O yüzden böyle bir hata veriyor.

Pack işini hallettim. Aşağıdaki görsel kanıt olarak eklenebilir. @BAGames

BeviS v4 Files - Pack Kapatma İşlemi Yapımı

İlk önce RMGames Açık Client.zip adlı zip dosyasını dışarı çıkartın.
Daha sonra RMGames Açık Client klasörüne girin. Bu klasörde Binary adında bir klasör oluşturun ve Binary klasörü içerisinde de pack adında bir klasör oluşturun.
Son hali : Örneğin " D:\RMGames Açık Client\Binary\pack " şeklinde ki gibi olacak.
Daha sonra RMGames Açık Client klasörüne geri gelip MakePack klasörüne girin. start.bat adındaki dosyayı çalıştır. (Bilinen dosya uzantılarını gizle seçeneği işaretli ise sadece start yazacaktır.)

Komut sisteminde ;

commands start/stop
name of archive : şeklinde yazı çıkacak ve o alana hangi pack dosyasını kapatmak istiyorsan onun adını yazıp enter tuşuna basacaksınız. İşlem bittikten sonra komut sisteminde Packing complete yazacaktır. Pack dosyalarının kapalı hali daha önce oluşturduğumuz Binary\pack klasörüne gidecektir. Oluşturduğunuz pack dosyalarını RMGames Server Client içerisinde bulunan pack klasörüne atın ve daha sonra hepsini temiz Metin2 klasörüne atıp oyuna rahatlıkla girebilirsiniz.

Tabi tüm bunlardan önce python 2.7.14 adlı programını kurmanız gerekiyor.

Bu pack konusunda takıldığınız bir şey olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Eve gidince indiricem bugu hatası varmı bilen ? Files için teşekkürler

Evet kaç kişi.
Server açmaya
kalkacak.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri