xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

C++ Duello Sistemi (Game.core)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Söylediğiniz doğru o halde bu hatanın tek çözümü benim yaptığım gibi BlockExchange ve BlockParty gibi duello sisteminde gereksiz olan komudun geçtiği yerleri kaldırmak, çünkü duelloda grup daveti olması birşeyi değiştirmez yada ticaret atılması çünkü onlar oyun seçeneklerindende engellenebiliyor. :D Ben bazılarımızın bu özellikleri kaldırmayı istemeyeceğini düşündüğüm için sorunu silmek yerine çözümünü vermeye çalışmıştım. O halde ne yazık ki BLOCK_EXCHANGE_ ve BLOCK_PARTY fonksiyonu geçen yerleri silmelerini konuda anlatmak zorunda kalacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
Bu oyunun kendi düello sisteminde olan bi problem mi ? eğer öyleyse kimin söylediği fixi uygulayalım bişey anlamadım

Söylediğiniz doğru o halde bu hatanın tek çözümü benim yaptığım gibi BlockExchange ve BlockParty gibi duello sisteminde gereksiz olan komudun geçtiği yerleri kaldırmak, çünkü duelloda grup daveti olması birşeyi değiştirmez yada ticaret atılması çünkü onlar oyun seçeneklerindende engellenebiliyor. :D Ben bazılarımızın bu özellikleri kaldırmayı istemeyeceğini düşündüğüm için sorunu silmek yerine çözümünü vermeye çalışmıştım. O halde ne yazık ki BLOCK_EXCHANGE_ ve BLOCK_PARTY fonksiyonu geçen yerleri silmelerini konuda anlatmak zorunda kalacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama;
Düello yaparken grup yollanması bir şey değiştirir. Gruptan özellik verilebiliyor bildiğiniz üzere. Ayrıca yanlış anlamayın ama konu anlaşılır değil (bence) bakınca bir şey anlaşılmıyor (bencex2).

Kastettiğin yerde yanlış birşey yok elemanlar 0 ile başlar, 9. Eleman seçersen boş bir elemanı seçersin.

"0 1 2 3 4 5 6 7 8" burda da 9 tane eleman var zaten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri