mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Aden2 Tanıtım İndex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni Kuralları Okumanı Tercih Ederim. Açık Kalmasının Sebebi Adminler İle Bu Konuyu Görüşmem Lisanslı Olmadığı İçin Savunma Hakkın Yoktur Ve Paylaşmamda Bir Sakınca Yoktur. İlgin İçin Teşşekür Ederim.
Skype alabilirmiyim

Yeni Kuralları Okumanı Tercih Ederim. Açık Kalmasının Sebebi Adminler İle Bu Konuyu Görüşmem Lisanslı Olmadığı İçin Savunma Hakkın Yoktur Ve Paylaşmamda Bir Sakınca Yoktur. İlgin İçin Teşşekür Ederim.
Sakın ola bişey için emek verme. emeğini hiç edeceğimden ve gözüne soka soka burda paylaşacağıma yemin ederim.

lisans ve telif hakkı koymadığı için adamın emeklerini yemişsiniz.Yakıştıramadım.

Bilmiyorum,Kimsin Seni Tanımıyorum Ancak Forumda Paylaşılan Diğer Forumlarda Dahil Paylaşılan Konuların Özellik İle Tema,İndex Bunların Hepsi Alıntıdır Çekip Koyup Paylaşırlar Ve Forumda Buna Benzer Çok Konu Mevcut Ve Kurallara Göre Böyle Birşey Yasak Değil Kendisi Sadece Biraz Abartıyor Konuyu Keşke Önce Bir Araştırıp Emeklerini Yemişsin Sözünü Sonradan Söylemeni Önerirdim Birde Ek Olarak Özelden İstersen Sana 20 Adet En Az Buna Benzer Konuda Atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri